Η τεχνολογία Sound Comfort της Goodyear ανακηρύχθηκε προϊόν της χρονιάς

Η τεχνολογία Sound Comfort της Goodyear ανακηρύχθηκε προϊόν της χρονιάς

Η τεχνολογία μείωσης θορύβου Sound Comfort της Goodyear ανακηρύχθηκε προϊόν της χρονιάς για το 2019 από τους καταναλωτές στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Για την έρευνα καταναλωτών που διεξήχθη από την εταιρεία έρευνας διεθνούς αγοράς και καταναλωτών Nielsen ρωτήθηκαν 5.000 άνθρωποι αναφορικά με τη γνώμη τους για την καινοτομία των προϊόντων. Είναι η μεγαλύτερη έρευνα του είδους της που έχει γίνει στον κόσμο.

Η τεχνολογία Sound Comfort είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της αποστολής της Goodyear να προωθήσει την καινοτομία των ελαστικών της με σκοπό να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των καταναλωτών και της αγοράς. Οι μηχανές των αυτοκινήτων γίνονται ολοένα και λιγότερο θορυβώδεις, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων. Σαν αποτέλεσμα, ο θόρυβος που προκαλείται από τα ελαστικά γίνεται πιο εύκολα παρατηρήσιμος.

Η τεχνολογία Sound Comfort της Goodyear εφαρμόζει έναν αφρό πολυουρεθάνης ανοιχτού κυττάρου στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού, που μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται από την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του ελαστικού. Η τεχνολογία Sound Comfort μειώνει το θόρυβο κατά το ήμισυ – έως 4 ντεσιμπέλ – και έχει ως αποτέλεσμα ένα αξιοσημείωτα πιο ήσυχο ταξίδι για τους οδηγούς και τους επιβάτες. Επιπλέον, δεν δημιουργείται καμία μείωση της αποδοτικότητας του αυτοκινήτου, ούτε αυξάνεται το βάρος του ελαστικού.

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ