Ψηφιακές Υπηρεσίες του BMW Group

Ψηφιακές Υπηρεσίες του BMW Group

Όλες οι υπηρεσίες των BMW Group και NOW, μαζί με υπηρεσίες και προϊόντα μετακίνησης θα προσφέρονται υπό την ίδια σκέπη.

Η BMW αποκάλυψε μερικές πληροφορίες ως προς την εξέλιξη του ψηφιακού οικοσυστήματος myBMW. Μέσω μόνο μιας πύλης, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε όλη την γκάμα υπηρεσιών αναβάθμισης μετακίνησης, με όλες τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το διάστημα 12-22 Σεπτεμβρίου.

Διάφορες υπηρεσίες

Εδώ και λίγους μήνες, ο BMW Intelligent Personal Assistant διατίθεται σε μεγάλο αριθμό μοντέλων που εφοδιάζονται με το BMW Operating System 7.0. Απαντά στον χαιρετισμό «Hey BMW» και μπορεί να μαθαίνει τις προτιμήσεις του οδηγού και να αποθηκεύει διάφορες ρυθμίσεις μεταξύ άλλων. Χάρη στις ενημερώσεις λογισμικού εξ αποστάσεως, ο BMW Intelligent Personal Assistant μπορεί να βελτιώνεται και να αναβαθμίζεται, κάνοντας εφικτή τη συνομιλία μαζί του.

Amazon Alexa σε μοντέλα BMW και Mini

Διατίθεται σε πολλά μοντέλα των δύο εταιρειών και οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τον καιρό, την κυκλοφορία, να ακούν μουσική από τα Amazon Music ή TuneIn ή να «διαβάζουν» βιβλία μέσω Audible audio books. Επιπλέον, η Alexa προσφέρει δυνατότητα ελέγχου συσκευών όπως φώτα, θερμοστάτες και αυτόματες θύρες γκαράζ από το αυτοκίνητο.

BMW Digital Key αντί για συμβατικό κλειδί

Αυτή η λειτουργία καταργεί τη χρήση του συμβατικού κλειδιού. Έτσι, είναι εφικτό το κλείδωμα/ξεκλείδωμα μοντέλων της BMW μέσω smartphone. Ο οδηγός κρατά το κινητό στο ύψος της λαβής της πόρτας και όταν βρεθεί μέσα στο όχημα, το τοποθετεί στην επιφάνεια ασύρματης φόρτισης ή στην ειδική εσοχή, με τον κινητήρα να ξεκινά. Το Digital Key μπορούν να το διαμοιράζονται έως πέντε άτομα και διατίθεται για όλες τις συσκευές Samsung Galaxy που υποστηρίζονται από τεχνολογία NFC και «τρέχουν» με λειτουργικό από Android 8.0 και πάνω.

Ψηφιακές υπηρεσίες φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα ενός σταθμού πριν καν ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Όταν βρεθούν σε απόσταση 20 λεπτών από αυτόν, κάνουν κράτηση από το αυτοκίνητό τους. Αν το όχημα είναι μία plug-in υβριδική έκδοση BMW, κερδίζουν πόντους iMILES για τα τμήματα της διαδρομής που περιλαμβάνονται στις ζώνες ηλεκτρικής οδήγησης και στη συνέχεια αυτοί εξαργυρώνονται με μορφή πίστωσης για φόρτιση σε όλους τους σταθμούς ChargeNow.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ