Σε συνεργασία με την Plug and Play China η Nissan

Σε συνεργασία με την Plug and Play China η Nissan

Μέσω της Alliance Ventures, η Nissan αναπτύσσει τον τομέα της διασπαστικής τεχνολογίας.

Τη συνεργασία της με την Plug and Play China στο πεδίο της ανοικτής καινοτομίας και της διασπαστικής τεχνολογίας ανακοίνωσε η Nissan, μέσω της Alliance Ventures.

Η Alliance Ventures και η Plug and Play συμφώνησαν σε τριετή σύμπραξη στην Κίνα, με την πρώτη να αναπτύσσει πολλά υποσχόμενα επιχειρηματικά σχήματα, να εκτελεί πιλοτικά έργα και να επενδύει σε νέες τεχνολογίες.

Ως εκ τούτου και η Nissan μεταξύ άλλων, θα μπορεί να ανακαλύπτει τις ευκαιρίες που εντοπίζονται στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο και πρόκειται για την κινεζική.

Η Alliance Ventures θα συνδεθεί με το παγκόσμιο οικοσύστημα καινοτομίας της Plug and Play, με την τελευταία επένδυση, το PowerShare, να αποτελεί μέρος του Προγράμματος Επιτάχυνσης της Κινητικότητας της Plug and Play.

Η πρώτη σύνοδος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στις 26-27 Μαρτίου στη Σαγκάη και επικεντρώθηκε στην αυτόνομη οδήγηση, το διαδίκτυο των αυτοκινήτων, την ηλεκτροκίνηση και τη νέα κινητικότητα.

Οι εταιρείες που πιστοποιήθηκαν από την Plug and Play China ήταν πάνω από 25, ενώ η Alliance Ventures δέχθηκε 10 νεοφυείς εταιρείες για να συμμετάσχουν στο 3μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ