Electronomous: Το Διεθνές Συνέδριο τεχνολογίας αυτοκινήτου και κινητικότητας

Electronomous: Το Διεθνές Συνέδριο τεχνολογίας αυτοκινήτου και κινητικότητας

Η Electronomous, σε συνεργασία με τη Mobility X διοργάνωσαν το συνέδριο, το οποίο με την παρουσία τους τίμησαν διάφορα υψηλά στελέχη της αυτοκίνησης.

Στο Κιλάρνεϊ διοργανώθηκε το συνέδριο για την τεχνολογία αυτοκινήτου και την κινητικότητα. Η τεχνολογία αλλάζει, ο εξηλεκτρισμός μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στις ζωές μας και παρακάτω ακολουθούν μερικές απόψεις ανθρώπων που ασχολούνται με την αυτοκίνηση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά

 Τζεφ Έιχερν, συνιδρυτής της Electronomous και υπεύθυνος μηχανικής Cartell.ie

«Η συζήτηση άλλαξε και μετακινήθηκε στην κινητικότητα, στις διάφορες μορφές της και πώς η τεχνολογία διαμορφώνει τις αλλαγές που ήδη βλέπουμε γύρω μας σε αυτόν τον τομέα. Αυτό απαιτεί τη συμμετοχή και την προσοχή των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Εξετάζουμε πραγματικά το μέλλον εδώ και η Cartell.ie χαίρεται που συμμετείχε σε αυτή τη συζήτηση».

Μάικ Στέφαν, εκτελεστικός διευθυντής στρατηγικής της Volkswagen AG

«Η αποστολή μας είναι η ηλεκτροκίνηση για όλους, με ελκυστικά οχήματα σε προσιτές τιμές. Η Volkswagen θέλει να συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία του κλίματος με την ηλεκτροκίνηση. Είμαστε σαφώς προσηλωμένοι στους στόχους της συμφωνίας του Παρισιού για την προστασία του κλίματος. Για τον σκοπό αυτό, θα πρέπει να καταστεί η κινητικότητα πλήρως απαλλαγμένη από CO2».

Χαβιέ Κόλινς, Managing Director Turo Ηνωμένου Βασιλείου

«Ο κόσμος της κινητικότητας αλλάζει δραματικά και η άνοδος της κοινής οικονομίας έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην παροχή μεγαλύτερης αυτονομίας και ελευθερίας στους ανθρώπους. Μέσω της ομότιμης αγοράς του Turo, επαναπροσδιορίζουμε τις οικονομίες της ιδιοκτησίας αυτοκινήτων για να το υποστηρίξουμε και θέτουμε το ένα δισεκατομμύριο αυτοκίνητα στον κόσμο για καλύτερη χρήση».

Μόνικα Μίκατς, Chief Business Officer της QEV Tech

«Νομίζω ότι η απάντηση ηλεκτροκίνηση ή αέριο έχει ήδη γίνει γνωστή. Ο κόσμος πηγαίνει ηλεκτρικά, αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή συμβαίνει στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα οχήματα. Στην QEV Technologies επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην καινοτομία μέσω της Formula E και έχουμε στόχο να εξηλεκτρίσουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις αναδυόμενες χώρες, περιοχή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν βλέπουν ως δυνητική αγορά και στην πραγματικότητα οι περιοχές αυτές έχουν τη μεγαλύτερη ρύπανση».

Σάρα Χιλ, SVP Advanced Technologies, Enterprise Ireland

«Η Enterprise Ireland είναι ενθουσιασμένη που υποστηρίζει αυτή την εκδήλωση, η οποία προβάλλει το μέλλον της κινητικότητας και των καινοτομιών από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Η Ιρλανδία βρίσκεται στη μοναδική θέση να υπερέχει στον διασυνδεδεμένο και αυτόνομο τομέα οχημάτων μέσω ενός ποικίλου συνόλου εταιρειών, πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων που προσφέρουν τεχνική, βιομηχανική, τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και λύσεις. Έχουμε πάνω από 20 ιρλανδικές εταιρείες που παρευρίσκονται στο συνέδριο και καλωσορίζουμε την ομάδα μας από 15 διεθνείς αντιπροσώπους βιομηχανικών εμπειρογνωμόνων από τη Σίλικον Βάλεϊ, τη Γερμανία και το Ντουμπάι».

Αμέρ Ακχτάρ, Chief Revenue Officer της DeepMap

«Το μέλλον της αυτόνομης κινητικότητας εξαρτάται από την ασφάλεια και ένας ακριβής χάρτης HD είναι το σχέδιο αυτής της ασφάλειας. Οι λύσεις χαρτογράφησης και εντοπισμού HD της DeepMap αποτελούν κρίσιμη συνιστώσα για το μέλλον της κινητικότητας, επιτρέποντας στα αυτόνομα οχήματα να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν έναν χάρτη HD που είναι εξαιρετικά ακριβής, αξιόπιστος και ενημερωμένος».

Πηγή: Electronomous

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ