Μπαίνουν οι βάσεις για τη μελλοντική οδήγηση

Μπαίνουν οι βάσεις για τη μελλοντική οδήγηση

Το BMW Group Design δημιουργεί το υπόβαθρο για Γνήσια Οδηγική Απόλαυση στο μέλλον.

Αυτόνομη οδήγηση, συνδεσιμότητα, εξηλεκτρισμός και υπηρεσίες είναι οι λέξεις που απασχολούν και θα απασχολήσουν τη μελλοντική μετακίνηση. Κινούμενος σε αυτή την κατεύθυνση, ο Όμιλος BMW έχει προχωρήσει σε αλλαγές στον σχεδιασμό, όπως έγινε με την Χ5, το iDrive Controller και τα μοντέλα BMW i.

Στο μέλλον οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν την αυτόνομη οδήγηση μέσω του προγράμματος Ease ή την ενεργή μέσω του Boost. Έτσι, τα οχήματα του ομίλου μπορούν να μετατραπούν σε χώρους χαλάρωσης, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και αυτοσυγκέντρωσης. Ως εκ τούτου, ο Όμιλος επιστρατεύει τις καινοτομίες ACES (Autonomous Driving, Connectivity, Electrification και Services) για να δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο.

Αυτούς τους δύο κόσμους (Ease-Boost) ενσαρκώνουν σήμερα δύο πρωτότυπα οχήματα. Τα BMW Vision iNEXT και BMW Vision M NEXT. Μέσω των Ease (BMW Vision iNEXT) και Boost (BMW Vision M NEXT), δίνεται η δυνατότητα της αυτόνομης οδήγησης και της ενεργής οδηγικής εμπειρίας, με τη μελλοντική προϊοντική γκάμα του BMW Group Design να συγκλίνει στις δύο αυτές εκδόσεις.

Πηγή: BMW Group

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ