Ευκολότερη φόρτιση ενός EV από τη Nissan

Ευκολότερη φόρτιση ενός EV από τη Nissan

Η Nissan αποκάλυψε μια νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τη Nissan Charge.

Μια νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων παρουσίασε η Nissan. Πρόκειται για τη Nissan Charge, που έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει την εμπειρία ιδιοκτησίας ενός Nissan καλύτερη. Η υπηρεσία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Plugsurfing, επιτρέποντας στους κατόχους του LEAF να έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 100.000 σημείων φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλα τα LEAF, μεταχειρισμένα ή καινούργια και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητήσουν το καλύτερο σημείο φόρτισης με βάση το μοντέλο, την ταχύτητα και τον τύπο φόρτισης, διευκολύνοντας τον χρήστη.

Μέσω smartphone, είναι εφικτή η φόρτιση σε συμβατούς σταθμούς εξ αποστάσεως.

Για την εγγραφή, οι ιδιοκτήτες LEAF οφείλουν να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, που απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης, τον αριθμό VIN του οχήματός τους και μια έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή εναλλακτικά PayPal.

Η Nissan Charge είναι τώρα διαθέσιμη στη Γερμανία και την Ιταλία και αργότερα θα ακολουθήσουν οι Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία,  Πορτογαλία, Αυστρία, Ελβετία, Νορβηγία, Δανία,  Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία και Σλοβακία.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ