Yamaha MT-07 με Riding School

Yamaha MT-07 με Riding School

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha διαθέτει την Yamaha MT-07 με δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Η YAMAHA MT-07 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλαυση χωρίς από την άλλη πλευρά να ανεβαίνει το κόστος χρήσης. Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσικλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι το ευέλικτο πλαίσιο και την εξαιρετική οικονομία που […]

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha διαθέτει την Yamaha MT-07 με δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης.

Η YAMAHA MT-07 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλαυση χωρίς από την άλλη πλευρά να ανεβαίνει το κόστος χρήσης. Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσικλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι το ευέλικτο πλαίσιο και την εξαιρετική οικονομία που προσφέρει, την καθιστούν μια απόλυτα ενδιαφέρουσα πρόταση, τόσο για νέους, όσο και για έμπειρους αναβάτες.

Παράλληλα τρέχει η προσφορά μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης «Riding School –A» για όλους τους νέους κατόχους της μοτοσικλέτας έως και τις 31/12/2017. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής (πρώην Auto Festival) υπό την εποπτεία του Θανάση Χούντρα. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας γίνονται συνεχείς αναφορές σε συμβουλές ασφαλούς κίνησης στον αστικό ιστό, αλλά και τεχνικές συμβουλές για τη μοτοσικλέτα και τον οδηγό. Επίσης προσφέρεται το έντυπο «Οδηγείστε έξυπνα και με ασφάλεια» με συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ