Nέο BMW C 400 X

Nέο BMW C 400 X

Με το νέο BMW C 400 X, η BMW παρουσιάζει τη δική της πρόταση premium scooter για τη μεσαία κατηγορία.

Tο BMW C 400 X μπορεί να μετατρέψει μία διαδρομή στην πόλη ή προς τη δουλειά, από αδιάφορη ή βαρετή σε ευχάριστη καθώς φέρει ισχυρό και βελτιστοποιημένης απόδοσης μονοκύλινδρος κινητήρας, κιβώτιο CVT, με ελαχιστοποιημένους κραδασμούς και σύστημα ASC.

Από τεχνολογικής άποψης, το BMW C 400 X διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης στην πόλη χάρη στον εξελιγμένο, οικονομικό μονοκύλινδρο κινητήρα του με ισχύ 34 hp (25 kW). Τη μετάδοση αναλαμβάνει ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT και ένα άκαμπτο ψαλίδι με καινοτόμο ρουλεμάν έδρασης, το οποίο ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και μεγιστοποιεί την άνεση.

Στον τομέα του πλαισίου, το νέο BMW C 400 X χρησιμοποιεί ένα στιβαρό, σωληνωτό σκελετό από ατσάλι. Η ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ με ελατήρια πίσω. Η ρύθμιση της ανάρτησης καταφέρνει να συνδυάζει δυναμική σπορ συμπεριφορά και υψηλά επίπεδα άνεσης. Δύο δίσκοι μπροστά και ένα δισκόφρενο πίσω εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση και εξαιρετική ασφάλεια σε συνδυασμό πάντα με το στάνταρ ABS.

Το νέο BMW C 400 X, πέρα από το σύστημα φωτισμού LED, διαθέτει μία γκάμα συστημάτων συνδεσιμότητας, για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, για παράδειγμα, διατίθεται έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Σε συνδυασμό με τον προηγμένο πολυδιακόπτη (Multi-Controller) της BMW Motorrad με ενσωματωμένο έλεγχο των λειτουργιών.

Η σχεδίασή του είναι μοντέρνα, φουτουριστική όσο και λειτουργική. Μπροστά, το στοιχείο που κυριαρχεί είναι ο χαρακτηριστικός LED προβολέας με τον προαιρετικό φωτισμό ημέρας που σχεδιαστικά παραπέμπει σε στοιχεία οπτικών ινών. Επίσης, διατίθεται σε δύο χρώματα. Το μεταλλικό μπλε Zenith χαρίζει μία μοντέρνα εμφάνιση στο νέο BMW C 400 X αναδεικνύοντας το σπορ χαρακτήρα του. Το μη μεταλλικό λευκό Alpine, προβάλλει την ξεχωριστή σχεδίαση του νέου BMW C 400 X δείχνοντάς το πιο τεχνολογικό, συμπαγές και ελαφρύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ