Νέες μίνι μοτοσικλέτες της σειράς TC από τη Husqvarna

Νέες μίνι μοτοσικλέτες της σειράς TC από τη Husqvarna

Στην παρουσίαση τριών μίνι μοντέλων της σειράς TC προχώρησε η Husqvarna. Πρόκειται για τις ανανεωμένες TC 50, TC 65 και TC 85, με τις οποίες η εταιρεία θα προσπαθήσει να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό και δη τους πολύ νεαρούς αναβάτες, που θα θελήσουν να μάθουν τα μυστικά του motocross. Husqvarna TC 50 Έχει σχεδιαστεί για […]

Στην παρουσίαση τριών μίνι μοντέλων της σειράς TC προχώρησε η Husqvarna. Πρόκειται για τις ανανεωμένες TC 50, TC 65 και TC 85, με τις οποίες η εταιρεία θα προσπαθήσει να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό και δη τους πολύ νεαρούς αναβάτες, που θα θελήσουν να μάθουν τα μυστικά του motocross.

Husqvarna TC 50

Έχει σχεδιαστεί για να είναι μια πραγματική μοτοσικλέτα motocross 50cc. Είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και το σασί φιλοξενεί τον πιο ισχυρό κινητήρα στην κατηγορία. Είναι 2χρονος και συνδυάζεται με μια εξάτμιση, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα χαρακτηριστικά του. Από εκεί και πέρα, ο φυγόκεντρος συμπλέκτης μειώνει την πολυπλοκότητα της οδήγησης για τους νεαρούς αναβάτες και μέσω ενός kit, η ισχύς του μπορεί να μειωθεί στα 5,5 άλογα. Η TC 50 έχει πιρούνι της WP AER 35, διαδρομή 205mm και η οποία ρυθμίζεται από το αριστερό σκέλος με μια αντλία αέρα. Η διαδρομή του πίσω αμορτισέρ είναι 185mm.

Husqvarna TC 65

Ο κινητήρας των 65cc είναι κατασκευασμένος με ελαφρύτερα και ανθεκτικότερα υλικά. Η εξάτμιση περιλαμβάνει τεχνολογία ελεγχόμενης πίεσης με βαλβίδες για μέγιστη απόδοση και το μοτέρ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και υδραυλικό συμπλέκτη. Το ψαλίδι είναι χυτό από αλουμίνιο και η πίσω ανάρτηση προσφέρει διαδρομή 270mm για τον τροχό και είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Εμπρός, το πιρούνι είναι WP AER 35 με 215mm διαδρομής και με ρυθμιζόμενη μονάδα με αέρα στο αριστερό μέρος.

Husqvarna TC 85

Ο κινητήρας έχει κατασκευαστεί γύρω από ένα καινοτόμο σύστημα βαλβίδων, που του επιτρέπει να έχει μεγαλύτερη ισχύ, ροπή και έλεγχο. Το κιβώτιο είναι έξι σχέσεων και ο συμπλέκτης υδραυλικού διαφράγματος, επιτρέπει τη σωστή ισχύ σε όλο το εύρος των στροφών. Στο εμπρός μέρος της εν λόγω μίνι μοτοσικλέτας motocross, υπάρχει το πιρούνι WP AER 43 με αέρα στο αριστερό τμήμα και λάδι στο δεξί και οι αναρτήσεις μπορούν να ρυθμιστούν με την παρεχόμενη αντλία. Στο πίσω μέρος, η μοτοσικλέτα εφοδιάζεται με την ανάρτηση WP XPlore PDS, που είναι κι αυτή ρυθμιζόμενη.

Πηγή: Husqvarna

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ