Πρώτη στο Pikes Peak η Ducati

Πρώτη στο Pikes Peak η Ducati

Την τέταρτη νίκη του στο Pikes Peak και έβδομη για λογαριασμό της Ducati, εξασφάλισε ο Κάρλιν Νταν. Οδηγώντας τη νέα Multistrada 1260, ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 9:59.102, καταφέρνοντας να σημειώσει την καλύτερη επίδοση. Η νέα Multistrada 1260 είχε μεγαλύτερο κυβισμό – 1.262cc – και το μοτέρ παρείχε 18% περισσότερη ισχύ στις μεσαίες στροφές. Επίσης, η […]

Την τέταρτη νίκη του στο Pikes Peak και έβδομη για λογαριασμό της Ducati, εξασφάλισε ο Κάρλιν Νταν. Οδηγώντας τη νέα Multistrada 1260, ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 9:59.102, καταφέρνοντας να σημειώσει την καλύτερη επίδοση.

Η νέα Multistrada 1260 είχε μεγαλύτερο κυβισμό – 1.262cc – και το μοτέρ παρείχε 18% περισσότερη ισχύ στις μεσαίες στροφές. Επίσης, η μοτοσικλέτα είχε επανασχεδιασμένο σκελετό για αυξημένη σταθερότητα.

Μετά την προσπάθειά του, ο Νταν ανέφερε. «Τα καταφέραμε, κερδίσαμε το βάθρο. Η Multistrada 1260 αποδείχτηκε εξαιρετική, όπως ελπίζαμε. Μου έδωσε το παν για να ανέβω στο βουνό. Το Pikes Peak δεν είναι ποτέ εύκολος αγώνας, αλλά ο καιρός συνεργάστηκε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη για την Ducati».

Τρίτος, με χρόνο 10:12.703 ήταν ο Κόντι Βάσολτζ κι αυτός με Ducati.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ