Ψηφιακά αξεσουάρ BMW Motorrad

Ψηφιακά αξεσουάρ BMW Motorrad

Το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity προσφέρει πολλές και εύκολες λύσεις στον αναβάτη. Οι πληροφορίες για το ταξίδι παρέχονται με εξαιρετική σαφήνεια και η διασύνδεση της μοτοσικλέτας με smartphone και κράνος μέσω Bluetooth, ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες. Το συμβατικό καντράν έχει δώσει τη θέση του σε μια οθόνη TFT και μέσω αυτής ο αναβάτης μπορεί […]

Το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity προσφέρει πολλές και εύκολες λύσεις στον αναβάτη. Οι πληροφορίες για το ταξίδι παρέχονται με εξαιρετική σαφήνεια και η διασύνδεση της μοτοσικλέτας με smartphone και κράνος μέσω Bluetooth, ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες. Το συμβατικό καντράν έχει δώσει τη θέση του σε μια οθόνη TFT και μέσω αυτής ο αναβάτης μπορεί να παρακολουθεί τις πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα, αλλά και να έχει πρόσβαση σε τηλέφωνο και πολυμέσα.

Το BMW Motorrad Communication System επιτρέπει τη συνομιλία αναβάτη/συνεπιβάτη. Αυτή είναι εφικτή μέσω του κράνους, που εφοδιάζεται με καλώδια τα οποία δεν είναι ορατά. Κάθε κράνος έχει έως και τρεις συνδέσεις και το Bluetooth επιτρέπει απλή σύνδεση με συσκευές συμβατές με Bluetooth, όπως το BMW Motorrad Navigator, ένα smartphone, ένα MP3 player ή η οθόνη TFT.

Το σύστημα έχει αυτονομία λειτουργίας 10-12 ωρών. Δεκαέξι ώρες από εκεί και πέρα, διαρκεί η αυτονομία του συστήματος για το κράνος System  7 Carbon.

Συστήματα πλοήγησης BMW Motorrad και αξεσουάρ πλοήγησης

Τόσο τα συστήματα όσο και τα αξεσουάρ είναι αρκετά και λειτουργικά, επιτρέποντας στον αναβάτη να διαλέξει τη διαδρομή που επιθυμεί, αλλά και να μην ανησυχεί για την κατάσταση φόρτισης μερικών εκ των συσκευών του.

BMW Motorrad Navigator Street

Διαθέτει μια οθόνη αφής 4,3 ιντσών, είναι συμβατή με Bluetooth και επιτρέπει μεταξύ άλλων στον αναβάτη να του μεταφέρει οδηγίες πλοήγησης ή να επιτρέπει τις τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Προσφέρονται δωρεάν ενημερώσεις χαρτών και η αποθηκευτική ικανότητά του είναι οκτώ GB, αλλά μπορεί να επεκταθεί.

BMW Motorrad Navigator IV

Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και εφοδιάζεται με πολωτικό φίλτρο για άριστη αναγνωσιμότητα. Η αποθηκευτική του ικανότητα ανέρχεται στα 16 GB και ανάλογα με το τι θέλει ο αναβάτης, μπορεί να γλιτώσει τις μετακινήσεις σε αυτοκινητόδρομο, σε πολυσύχναστες περιοχές κά. Επιτρέπει την εκφώνηση οδηγιών πλοήγησης, μπορεί να ακούσει τη μουσική της αρεσκείας του, ενώ ανάλογα με το μοντέλο της μοτοσικλέτας, ο έλεγχος όλων των λειτουργιών, γίνεται είτε μέσω της βάσης έδρασης με τέσσερα μπουτόν ή μέσω του Multi-Controller στο τιμόνι.

Smartphone και BMW Connected App Navigation

Αυτή η λειτουργία δίνει τη δυνατόητα στον αναβάτη να πλοηγηθεί με βάση το smartphone του. Υπάρχει επίσης δυνατότητα μεγάλης γκάμας επιλογών συνδεσιμότητας, καταχώρηση ταξιδιών, προσθήκη φωτογραφιών κά. Σχετικά με τη λειτουργία «First Mile», ο ιδιοκτήτης μπορεί να βρει τη μοτοσικλέτα του, χάρη στην επιλογή αποθήκευσης της θέσης της.

Διπλός φορτιστής USB

Επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση δύο κινητών συσκευών μέσω της πρίζας 12V του ηλεκτρικού συστήματος του οχήματος – smartphone, κινητό τηλέφωνο, MP3 player, tablet ή ψηφιακή κάμερα. Τέλος, η φόρτιση ενός smartphone γίνεται στην ειδική βάση που υπάρχει. Μπορεί να φιλοξενήσει smartphones διαστάσεων έως και πέντε ιντσών, είναι αδιάβροχη και πλαστική. Συσκευές, συμβατές με Qi μπορούν να φορτιστούν χωρίς καλώδιο. Η φόρτιση γίνεται αυτόματα.

Πηγή: ΒΜW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ