Η Husqvarna αποκάλυψε τη νέα FS450 Supermoto

Η Husqvarna αποκάλυψε τη νέα FS450 Supermoto

Μοιραζόμενη τις τεχνολογικές εξελίξεις στην FC 450 motocross 2019, η FS 450 είναι μια μοτοσικλέτα που θα ικανοποιήσει τόσο τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη αναβάτη. Με επανασχεδιασμένο σκελετό, γενικότερο μειωμένο βάρος και ευελιξία, η νέα μοτοσικλέτα μπορεί να συνδυάσει τη διασκέδαση στον δρόμο και την ανταγωνιστικότητα στην πίστα. Εξέλιξη Η FS450 εμφανίζει μερικές σημαντικές […]

Μοιραζόμενη τις τεχνολογικές εξελίξεις στην FC 450 motocross 2019, η FS 450 είναι μια μοτοσικλέτα που θα ικανοποιήσει τόσο τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη αναβάτη. Με επανασχεδιασμένο σκελετό, γενικότερο μειωμένο βάρος και ευελιξία, η νέα μοτοσικλέτα μπορεί να συνδυάσει τη διασκέδαση στον δρόμο και την ανταγωνιστικότητα στην πίστα.

Εξέλιξη

Η FS450 εμφανίζει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις, αρχής γενομένης από το νέο, μπλε σε απόχρωση σκελετό, που προσφέρει καλύτερη σταθερότητα στον αναβάτη στις ευθείες. Το υποπλαίσιο από ανθρακόνημα από εκεί και πέρα, μειώνει κατά 250g το συνολικό βάρος της μοτοσικλέτας.

Αναβαθμίσεις εντοπίζονται και στην ανάρτηση. Τα «αεροπίρουνα» της AER 48mm συνεργάζονται απόλυτα με το πίσω αμορτισέρ της DCC. Όλα είναι ρυθμισμένα στο να ταιριάζουν με τον νέο σκελετό και τα χαρακτηριστικά του, κάτι που συνεπάγεται στην ακόμα καλύτερη σταθερότητα και απόσβεση. Οι 16mm σφιγκτήρες CNC είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν αρμονικά με τα πιρούνια.

Επανασχεδιασμένη είναι και η κυλινδροκεφαλή, που μειώνει περαιτέρω κατά 500g το συνολικό βάρος της FS450. Ο SOHC κινητήρας, έχει μειωμένο βάρος κατά 27,3 κιλά, αποδίδει 63 ίππους και κάνει τη μοτοσικλέτα αποδοτική.

Οι ακτινωτοί τροχοί είναι διαστάσεων 16,5 ιντσών εμπρός και 17 πίσω και «περιβάλλονται» από ελαστικά της Bridgestone, διαστάσεων 125/80 R420 εμπρός και 165/65 R420 πίσω. Είναι σλικ και προσφέρουν μεγάλα επίπεδα πρόσφυσης και ευελιξίας.

Άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν, είναι η ρυθμισμένη κατά 5mm μακρύτερη αλυσίδα, το επτά λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμου από πολυθένιο, με νέα διαδρομή για να φτάνει το καύσιμο στον θάλαμο καύσης, νέο καμπυλωτό γκριπ της ProTaper, αναβαθμισμένα συστήματα traction και launch control, νέα διαδρομή ντίζας για το γκάζι για ευκολότερη συντήρηση, νέο σύστημα εξάτμισης και σιλανσιέ, αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης, υδραυλικό συμπλέκτη και φρένα Brembo.

Η νέα μοτοσικλέτα συνδυάζεται με την ανανεωμένη σειρά ρουχισμού και αξεσουάρ της εταιρείας και είναι ήδη διαθέσιμη στους Επίσημους Εμπόρους του Δικτύου Husqvarna.

Πηγή: Husqvarna

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ