Νέα κράνη ΚΤΜ

Νέα κράνη ΚΤΜ

Δύο νέα κράνη προστίθενται στην γκάμα της ΚΤΜ. Πρόκειται για τα X-Spirit III και Hornet Adventure, τα οποία κατασκευάστηκαν από τη Shoei, αποκλειστικά για την αυστριακή εταιρεία. Προσφέρουν ασφάλεια, έχουν ποιότητα και ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ΚΤΜ. X-Spirit III Η ναυαρχίδα της γκάμας της Shoei δημιουργήθηκε από την ενασχόληση και την εμπειρία της από […]

Δύο νέα κράνη προστίθενται στην γκάμα της ΚΤΜ. Πρόκειται για τα X-Spirit III και Hornet Adventure, τα οποία κατασκευάστηκαν από τη Shoei, αποκλειστικά για την αυστριακή εταιρεία. Προσφέρουν ασφάλεια, έχουν ποιότητα και ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ΚΤΜ.

X-Spirit III

Η ναυαρχίδα της γκάμας της Shoei δημιουργήθηκε από την ενασχόληση και την εμπειρία της από τους αγώνες MotoGP. Από το MotoGP προέρχεται μεταξύ άλλων και το αεροδυναμικό σχήμα του κράνους, που επιτυγχάνει μέγιστη αεροδυναμική απόδοση ακόμα και σε ταχύτητες άνω των 300 χ.α.ω., πέραν του υψηλού επιπέδου ασφαλείας που προσφέρει. Αυτό γίνεται μέσω των τεσσάρων διαφορετικών κελυφών, υποστηριζόμενα με προαιρετικά εσωτερικά περιβλήματα. Για την καλύτερη δυνατή προστασία, το X-Spirit III διαθέτει ένα εξωτερικό κέλυφος ΑΙΜ+, κατασκευασμένο από διάφορα στρώματα ενισχυτικών οργανικών και γυάλινων ινών για να είναι ελαφρύ, δυνατό και πιο ανθεκτικό στη διείσδυση, καθώς είναι ενισχυμένο με EPS. Εσωτερικά, το σύστημα εξαερισμού που ελέγχει την εφίδρωση και την αναπνοή του αναβάτη, τον βοηθάει να οδηγεί άνετα.

Χαρακτηριστικά

-Το εσωτερικό σύστημα αντιστοιχεί σε θέση οδήγησης στάσης προς τα εμπρός

-Ο χώρος γύρω από το στόμα έχει διευρυνθεί για να διευκολυνθεί η αναπνοή

-Το σύστημα Adjustable Inner System της Shoei καθιστά εύκολη τη ρύθμιση της γωνίας κλίσης του κράνους, αναλόγως με τη στάση του αναβάτη επάνω στη μοτοσικλέτα

-Νέo στο εσωτερικό, το Cheek Pad, που εξάγει ζεστό αέρα στα μάγουλα

-Το 2-D CWR-F επιτρέπει την τοποθέτηση ζελατίνας και φύλλων Pinlock

-Ο μηχανισμός ασφάλισης διπλής θωράκισης αποτρέπει το άνοιγμα της ζελατίνας σε περίπτωση ατυχήματος

-Έξι είσοδοι και έξι έξοδοι για τη βελτίωση του συστήματος εξαερισμού

-Το modular center pad βοηθά τον αναβάτη να κάνει ρυθμίσεις στο εσωτερικό του κράνους

-Το E.Q.R.S. (Emergency quick release system) κάνει ευκολότερη την αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος

-Μεγέθη XS – XXL (53-64cm)

-Βάρος 1.415 g (± 50 g) μέγεθος Μ

Hornet Adventure

Κατάλληλο για εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, προσφέρει άνεση σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Σχεδιασμένο για να προσφέρει προστασία σε όλες τις συνθήκες, το Hornet Adventure είναι αεροδυναμικό, ενώ εφοδιάζεται και με ένα νέο σύστημα εξαερισμού. Πρώτα από όλα, διατηρεί ασφαλές το κεφάλι του αναβάτη χάρη στην ενσωμάτωση ενός πλέγματος πολλαπλών στρωμάτων υαλοβάμβακα, που συνενώνεται με οργανικές ίνες και ρητίνη για να γίνει το κράνος πιο ισχυρό, ελαφρύ και με ελαστικό κέλυφος.

Χαρακτηριστικά

-Κέλυφος ΑΙΜ+

-Διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη κελυφών

-Τρισδιάστατο σύστημα μαξιλαριών

-Διπλός δακτύλιος στεφάνης D

-Μεγέθη XS – XXL (53-64cm)

-Βάρος 1.510 g (± 50 g) μέγεθος Μ

Και τα δύο κράνη συνοδεύονται από ξεχωριστά διαθέσιμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των γείσων σε διαφορετικές αποχρώσεις και φινιρίσματα.

Πηγή: KTM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ