Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Moto Guzzi Open House 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Moto Guzzi Open House 2018

Περίπου 30 χιλιάδες φίλοι της φίρμας έδωσαν το «παρών» στα πλαίσια της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της εταιρείας.

Με επιτυχία και ρεκόρ επισκεπτών (30.000) ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Moto Guzzi Open House 2018, που έγινε στο εργοστάσιο της εταιρείας. Εκεί, βρισκόταν και η νέα V85 TT, που έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην τελική της μορφή και έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από χίλιους θαυμαστές της, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, αλλά και τις μοτοσικλέτας, σε test drive.

Ακόμα μια μοτοσικλέτα, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ήταν η V9 Bobber Sport, μιας πιο επιθετικής σχεδιαστικά σε σχέση με τη φιλοσοφία της φίρμας και που θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τα τέλη του Οκτωβρίου, ενώ και η V7 III Limited απέσπασε θετικές κριτικές.

Να σημειωθεί πως στο Moto Guzzi Village, οι ειδικοί της εταιρείας εξήγησαν στο κοινό μερικά χαρακτηριστικά της V85 TT, απαντώντας πολλές από τις απορίες τους, ενώ ένας στόλος από 50 μοτοσικλέτες ήταν διαθέσιμες για τα 800 test drive που έγιναν.

Πηγή: Moto Guzzi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ