Dragster 800 RR Pirelli

Dragster 800 RR Pirelli

Pirelli και MV Agusta συνεργάζονται ξανά και αποκαλύπτουν μια ιδιαίτερη μοτοσικλέτα, καθαρά ιταλική, με αρκετή «ωμή» δύναμη.

Η συνεργασία των Pirelli και MV Agusta συνεχίζεται. Οι δύο ιταλικές εταιρείες, δημιούργησαν κάτι ξανά αμιγώς ιταλικό, την Dragster 800 RR Pirelli, μια μοτοσικλέτα με 3κύλινδρο κινητήρα «ωμής» δύναμης, όπως υποστηρίζουν οι δύο φίρμες, που διαθέτει τεχνολογικό υπόβαθρο και σχεδιασμό.

Η επιθετικότητά της, η κατανομή του βάρους, ο σκελετός και η ανάρτησή της, είναι, μαζί με τα παραπάνω, τα βασικά της χαρακτηριστικά για τους απαιτητικούς αναβάτες και λάτρεις αυτών των οχημάτων.

Η Pirelli έχει δώσει στη μοτοσικλέτα μια δική της πινελιά, καθώς υπάρχουν δύο εκδόσεις απόχρωσης. Η πρώτη περιλαμβάνει το μαύρο και το κίτρινο και η δεύτερη, που είναι πιο κομψή και όχι επιθετική, όπως η προαναφερθείσα, λευκό και μπλε. Από εκεί και πέρα, η Pirelli έχει ασχοληθεί τόσο με το ρεζερβουάρ όσο και το φέρινγκ. Αυτά τα τμήματα έχουν επάνω τους ένα ειδικό υλικό, που τα προστατεύει από χτυπήματα και γρατζουνιές, αλλά και από τα χημικά, όπως είναι η βενζίνη.

Τα ελαστικά που «φορά» είναι της σειράς Diablo και πρόκειται για τα Supercorsa SP, διαστάσεων 120/70 ZR17 εμπρός και 200/55 ZR17 πίσω.

Η σέλα δημιουργήθηκε από το Castiglioni Research Centre, έχει διπλή επένδυση και αντιθετική ραφή, ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα και το προφίλ της μοτοσικλέτας. Το «τελικό» της εξάτμισης είναι κεραμικής απόχρωσης για να αντιστέκεται στις υψηλές θερμοκρασίες.

Προκειμένου να υπογραμμιστεί αυτή η συνεργασία, η πρώτη εκδοχή περιλαμβάνει κίτρινο χρώμα και το λογότυπο της Pirelli στα πλευρά της δεξαμενής καυσίμου, που στο πάνω μέρος της, διαθέτει ακόμα ένα λογότυπο, αυτό της σειράς Diablo. Όλος ο υπόλοιπος χρωματισμός είναι μαύρος ματ. Η δεύτερη πρόταση απόχρωσης, βασίζεται στο λευκό και το μπλε, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Τα ελαστικά Diablo Supercorsa SP με τις πλευρές σε κίτρινο χρώμα διατίθενται προαιρετικά. Στη δεύτερη πρόταση απόχρωσης, έχουν φυσικά διαφορετικά χρώματα.

Η παραγωγή της Dragster 88 RR Pirelli είναι περιορισμένη, λόγω μιας ειδικής συμφωνίας ανάμεσα στην Pirelli και την MV Agusta.

Πηγές: Pirelli, MV Agusta

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ