Η ΚΤΜ παρουσιάζει την 450 Rally Replica

Η ΚΤΜ παρουσιάζει την 450 Rally Replica

Η νέα μοτοσικλέτα της αυστριακής εταιρείας, είναι στην ουσία το μοντέλο δρόμου της εργοστασιακής, που μετέχει στους αγώνες.

Η ΚΤΜ παρουσιάζει την 450 Rally Replica, μια μοτοσικλέτα παραγωγής, που προέρχεται από τους αγώνες. Νικητές, με το εργοστασιακό μοντέλο στο Ντακάρ, έχουν αναδειχτεί οι Ματίας Γουόκνερ, Τόμπι Πράις και Σαμ Σάντερλαντ.

Η 450 Rally Replica δανείζεται πολλά στοιχεία από τη μοτοσικλέτα της εταιρείας, που πέτυχε απόλυτα στο πρόσφατο Ντακάρ και ο 450cc κινητήρας SOHC με έγχυση καυσίμου, αποδίδει τώρα περισσότερους ίππους, χάρη στη νέα σχεδίαση της κυλινδροκεφαλής, την αύξηση της αντοχής και τη βελτιωμένη μετάδοση, που συνεργάζονται με το γενικότερο σύστημα του μοτέρ.

Το νέο φίλτρο αέρος αφήνει ελεύθερο χώρο για τα ηλεκτρικά και την μπαταρία, ενώ παράλληλα, υπάρχει περισσότερη συγκέντρωση όλων των υλικών. Ο σκελετός είναι νέος, έχει δοκιμαστεί από τους εργοστασιακούς οδηγούς και δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη, να είναι ευέλικτος όπου χρειαστεί και σταθερός στο φρενάρισμα.

Τόσο κατά την επιτάχυνση όσο και την πέδηση, την πρόσφυση την αναλαμβάνουν έως ένα σημείο το νέο ψαλίδι με ανανεωμένο σύνδεσμο και το αμορτισέρ, με το τελευταίο να «ανήκει» στο σύστημα απόσβεσης WP XACT PRO 48mm, τεχνολογίας Cone Valve. Το νέο σώμα της 450 Rally Replica, αυξάνει τα επίπεδα άνεσης και ορατότητας, ενώ η νέα, πιο απαλή σέλα, η δεξαμενή καυσίμου και η νέα εξάτμιση Akrapovic, βελτιώνουν την κατανομή του βάρους, κάνοντάς τη ελαφριά, ευκίνητη, άνετη και σταθερή.

Η παραγωγή της μοτοσικλέτας είναι περιορισμένη στις 75 μονάδες.

Πηγή: ΚΤΜ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ