Vespa Elettrica

Vespa Elettrica

Η ιταλική φίρμα παρουσιάζει την Elettrica, που όπως φανερώνει και το όνομά της, είναι πλήρως ηλεκτρική.

Την Elettrica παρουσιάζει η Vespa, ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα, που συνάδει με τις νέες «συνήθειες» της εποχής, που είναι δηλαδή η ηλεκτροκίνηση. Η ισχύς ανέρχεται στις 4 kW και βοηθούμενη από τη δύναμη του εν λόγω μοτέρ, ξεπερνά ένα παραδοσιακό scooter 50cc, ειδικότερα στην επιτάχυνση και τις ανωφέρειες.

Εγγυάται ευκολία, ευελιξία και άνετη οδήγηση στους δρόμους της πόλης, ακόμα και στις χαμηλές ταχύτητες μέσα στην κίνηση, με τον θόρυβο να απουσιάζει, όπως απουσιάζει και η ηχορύπανση.

Η μέγιστη αυτονομία της Vespa Elettrica ανέρχεται στα 100 χιλιόμετρα. Η μπαταρία είναι ιόντων-λιθίου και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας τη φορτίζει κατά την επιβράδυνση. Για να φορτιστεί από εκεί και πέρα, όταν έχει αδειάσει, η υποδοχή, που βρίσκεται κάτω από τη σέλα, είναι συμβατή με μια οικιακή πρίζα, ενώ ο χειριστής μπορεί να τη φορτίσει και στους ειδικούς σταθμούς που υπάρχουν. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί τέσσερις ώρες.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν την Elettrica μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.vespa.com ή στο https://elettrica.vespa.com/ και η καμπάνια προώθησης θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, ώστε να συμπέσει με την EICMA 2018 στο Μιλάνο.

Το όχημα συνοδεύεται από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Piaggio Financial Services, το οποίο αργότερα θα επεκταθεί σε όλα τα προϊόντα του ομίλου.

Πηγή: Piaggio

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ