Arc Vector

Arc Vector

Στο Σαλόνι Μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο παρουσιάζεται στις 6 Νοεμβρίου, μια ιδιαίτερη, ηλεκτρική μοτοσικλέτα.

Στις 6 Νοεμβρίου παρουσιάζεται στο Σαλόνι Μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο η Vector. Η Arc παρουσιάζει μια διασυνδεδεμένη μοτοσικλέτα με το περιβάλλον και τον δρόμο, ενώ όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι η πιο εξελιγμένη ηλεκτρική που διατέθηκε ποτέ στην αγορά. Είναι κατασκευασμένη από υλικά ποιότητας, διαθέτει κορυφαία τεχνολογία, ενώ ο σχεδιασμός της είναι φουτουριστικός.

Η Vector διατίθεται με το κράνος Zenith της Arc και τον εξοπλισμό ένδυσης Origin. Για πρώτη φορά, το Human Machine Interface (HMI) έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, αφού συνδυάζει το «έξυπνο» τζάκετ με το Heads-Up Display (HUD), που εμφανίζει πληροφορίες στο κράνος. Μια τεχνολογία που έχει παρθεί από τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών.

Ο ώμος του αναβάτη για παράδειγμα, μπορεί να δονείται αν υπάρχει μπροστά εμπόδιο ή το τζάκετ, να παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της αίσθησης του ενθουσιασμού κατά τη διάρκεια μιας έντονης και όμορφης οδηγικής στιγμής, την ίδια ώρα που οι πληροφορίες εμφανίζονται στο οπτικό πεδίο του αναβάτη, δίχως να πάρει τα μάτια του από τον δρόμο.

Η μοτοσικλέτα είναι χειροποίητη, κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και με τον ηλεκτρικό της χαρακτήρα, είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Πηγή: Arc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ