Χώρισαν οι δρόμοι Στόνερ-Ducati

Χώρισαν οι δρόμοι Στόνερ-Ducati

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην επεκτείνουν την κοινή τους δράση.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Κέισι Στόνερ ανακοίνωσε η Ducati. Ξεκίνησε το 2016 και στα τρία αυτά χρόνια, χάρη στη συνεισφορά του πρώην αναβάτη της ομάδας, η φίρμα βελτίωσε και εξέλιξε την Desmosedici GP, που θεωρείται μια από τις καλύτερες μοτοσικλέτες του MotoGP.

Η συνεργασία των δύο πλευρών, βοήθησε επίσης στην ανάπτυξη της Panigale V4, αλλά και άλλων μοτοσικλετών της γκάμας της Ducati. Ως «πρεσβευτής της μάρκας», ο Στόνερ έδωσε το «παρών» στις δύο τελευταίες εκδηλώσεις της WDW (World Ducati Week-Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati), εκεί όπου ο Αυστραλός πρωταθλητής γνώρισε άπειρους φίλους της εταιρείας.

Μετά το τέλος της συνεργασίας, ο Στόνερ ανέφερε. «Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati για τις σπουδαίες αναμνήσεις και ιδιαίτερα την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό των οπαδών της για το κοινό πάθος μας για αγώνες. Θα το θυμάμαι πάντα αυτό. Τα τελευταία τρία χρόνια απολάμβανα πραγματικά τη δουλειά μου με την ομάδα δοκιμών, τους μηχανικούς και τους τεχνικούς, καθώς εργαζόμασταν για τη βελτίωση της Desmosedici και θέλω ειλικρινά να ευχηθώ στην ομάδα ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές προσπάθειές της».

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ