Ducati Diavel 1260

Ducati Diavel 1260

Η πρώτη μοτοσικλέτα εξήλθε της γραμμής παραγωγής πριν από μερικές ημέρες και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις.

Τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής της μονάδας στο Μπόργκο Πανιτζάλε, η πρώτη Ducati Diavel 1260. Και γιορτάστηκε δεόντως στο εργοστάσιο με μια πρόποση και ομιλία του CEO, Κλαούντιο Ντομενικάλι και του Υπεύθυνου Παραγωγής, Σιλβάνο Φίνι.

Η αποδοχή της νέας μοτοσικλέτας της Ducati είχε διαφανεί στην EICMA 2018, καθώς πολλοί έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τις «αρχές» που διακατέχουν τη φίρμα και είναι η αντισυμβατικότητα, η μοναδικότητα και το αλάνθαστο, όπως επίσης η προσωπικότητα, ο σχεδιασμός και το «γυμνό» της στιλ.

Η δεύτερη γενιά της Diavel 1260 έχει πιο «θετικές» γραμμές και υψηλότερες επιδόσεις, μπορεί να οδηγηθεί σε διάφορες επιφάνειες εντός των δυνατοτήτων της μοτοσικλέτας, ενώ είναι πιο άνετη για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη.

Ο κινητήρας είναι ο Testastretta DVT 1262, με γρήγορη επιτάχυνση, που είναι απαλή στις χαμηλές στροφές. Ο σκελετός της, την κάνει πιο ευκίνητη, ενώ τα ηλεκτρονικά της παρέχουν εξαιρετική επιβράδυνση. Η σέλα έχει τοποθετηθεί σε καλύτερη θέση, είναι μαλακή, ενώ ξεχωρίζει και ο πίσω τροχός των 17 ιντσών, πλάτους 240mm.

Υπάρχει και η έκδοση S με ανάρτηση Οhlins, αποκλειστικούς τροχούς, ακόμα καλύτερο σύστημα πέδησης και σύστημα Ducati Quick Shift up & down Evo ως στάνταρ.

Η Diavel 1260 θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου σε απόχρωση Sandstone Grey και η Diavel 1260 S σε Sandstone Grey ή Thrilling Black & Dark Stealth.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ