Στη Honda ο Ντέιβιντ Τζόνσον

Ο Αυστραλός θα είναι ο teammate του Ίαν Χάτσινσον, καθώς ο κατασκευαστής προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στους αγώνες δρόμου.


Στη Honda ο Ντέιβιντ Τζόνσον | to10.gr

Στην ανακοίνωση πως ο Ντέιβιντ Τζόνσον θα είναι ο «ομόσταβλος» του Ίαν Χάτσινσον στη Honda Racing, προχώρησε η εταιρεία. Η προσθήκη έχει να κάνει με το πρωτάθλημα αγώνων δρόμου, με τους δύο αναβάτες να προετοιμάζονται για τα International North West 200 και Isle of Man TT. Αμφότεροι θα συμμετάσχουν στις κατηγορίες Superbike και Superstock 1000 με τη CBR1000RR Fireblade SP2, με την ομάδα να ετοιμάζει τη CBR600RR Supersport για τον Χάτσινσον.

Ο «Ντέιβο» έκανε το ντεμπούτο του στο ΤΤ το 2010 με τη Honda, καταφέρνοντας να είναι ο γρηγορότερος «ρούκι». Από τότε ο Αυστραλός έχει κατακτήσει τρεις τέταρτες θέσεις στη Mountain Course, ενώ βρέθηκε μια ανάσα από το βάθρο πέρυσι, στον αγώνα Superbike. Το καλύτερο αποτέλεσμά του ήταν μια τρίτη θέση πέρυσι στο Ulster GP και μια έβδομη στο NW200.

Σχετικά με τον «Χάτσι», συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Honda, ενώ αναρρώνει από τραυματισμό. Οδήγησε πολύ καλά το 2018 και η «Bingley Bullet», όπως είναι το προσωνύμιό του, ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, έχοντας περισσότερες ώρες αγώνων στο ενεργητικό του.

Η Honda Racing ετοιμάζεται πλέον για το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών, πριν μετάσχει στα σιρκουί δρόμου, αρχίζοντας με το North West 200 τον Μάιο (12-18). Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει το Isle of Man TT (25-05/07-06).

Πηγή: Honda

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο