Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT

Σε «οικείο» έδαφος, η ομάδα, δια χειρός, Φράνκο Μορμπιντέλι και Φάμπιο Κουαρταρό, πραγματοποιεί δοκιμές ενόψει των αρχών της σεζόν του MotoGP.

Στη Μαλαισία βρίσκεται η Petronas Yamaha SRT, που προετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν στο MotoGP. Μετά τις δοκιμές που έγιναν σε Βαλένθια και Χερέθ το 2018, η ομάδα ταξίδεψε έως την πίστα της Σεπάνγκ, προκειμένου να αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Με τις Yamaha YZR-M1 στα χέρια τους, οι Φράνκο Μορμπιντέλι και Φάμπιο Κουαρταρό, δουλεύουν επάνω στο set-up, προκειμένου να δώσουν στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα διαγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP.

Ο Μορμπιντέλι ξεχώρισε γρήγορα στο ντεμπούτο του με την Petronas Yamaha SRT τον περασμένο Νοέμβριο, ολοκληρώνοντας έκτος τα test στη Βαλένθια και τη Χερέθ, έχοντας βρεθεί κοντά στην κορυφή. Στη Σεπάνγκ, ο Ιταλός θα συνεχίσει τη διαδικασία προσαρμογής του στη YZR-M1 και θα βελτιώσει το set-up, μόλις έναν μήνα πριν αρχίσει η σεζόν.

Ο Κουαρταρό από τη μεριά του πήρε την πρώτη του γεύση από μοτοσικλέτα MotoGP στις δοκιμές της Βαλένθια και μέχρι το τέλος αυτών της Χερέθ, μόλις δέκα μέρες αργότερα, βρέθηκε στο πρώτο μισό των χρόνων. Ο Γάλλος στοχεύει στον τίτλο του rookie του MotoGP το 2019 και συνεχίζει να δουλεύει για την επίτευξη αυτού του στόχου με την Yamaha του, στα test της Μαλαισίας.

Πηγή: Petronas Yamaha SRT

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ