Βάθρο για την Ducati στην Ισπανία

Στον έβδομο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, ο Ντανίλο Πετρούτσι κατάφερε να βρεθεί για τρίτη σερί φορά στο βάθρο.


Βάθρο για την Ducati στην Ισπανία | to10.gr

Στην πίστα της Καταλονίας στην Ισπανία δόθηκε η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, με τον Ντανίλο Πετρούτσι να κερδίζει για τρίτη σερί φορά μια θέση στο βάθρο, την ώρα που ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την άλλη Ducati, εγκατέλειπε, πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος γύρος.

Ο Ντοβιτζιόζο έκανε καλή εκκίνηση και από την πέμπτη θέση από την οποία είχε ξεκινήσει, κατάφερε να πάρει πρώτος την πρώτη στροφή. Όμως, ένα λάθος του Χόρχε Λορένθο τον εμπόδισε να συνεχίσει, ό,τι, άλλωστε, συνέβη και στον Ισπανό.

Ευνοημένος από αυτή την εξέλιξη βγήκε ο Μαρκ Μάρκεθ που κέρδισε άνετα την κούρσα, με τον Πετρούτσι να δίνει μάχες με τους Ρινς και Κουαρταραρό. Εν τέλει ο Πετρούτσι τερμάτισε τρίτος, μια θέση που αποτελεί την τρίτη σερί στο βάθρο μετά τους αγώνες σε Λε Μαν (3ος) και Μουτζέλο (1ος).

Στη βαθμολογία των αναβατών, ο Ντοβιτσιόζο είναι δεύτερος με 103 πόντους, 37 πίσω από τον Μάρκεθ, ενώ ο Πετρούτσι είναι τέταρτος με 98. Στους κατασκευαστές η Ducati είναι δεύτερη με 131 πόντους, ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες με 201.

Πηγή: Ducati

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο