Στο Wheels & Waves η Honda

Στο Wheels & Waves η Honda

Η εταιρεία θα έχει στο περίπτερό της μερικές ιδιαίτερες μοτοσικλέτες, θέλοντας να γιορτάσει το λανσάρισμα της 4κύλινδρης CB750 του 1969.

Στο φεστιβάλ Wheels & Waves δίνει το «παρών» η Honda, η οποία θα έχει στο περίπτερό της 12 εξατομικευμένες CB1000R, τη Monkey, την αγωνιστική που έχει κερδίσει στο Λε Μαν, την Africa Twin και τη CB750. Για την τελευταία, αξίζει να σημειωθεί πως τιμώνται τα 50 χρόνια από το λανσάρισμά της και πως εφοδιαζόταν από τότε με 4κύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Στο φεστιβάλ θα τιμηθεί και η νέα οικογένεια μοτοσικλετών της εταιρείας, Neo Sport Cafe, που περιλαμβάνει τις CB1000R, CB650R, CB300R και CB125R, που δεν είναι απλά κλασικές, αλλά συνδυάζουν το κλασικό design με τη μοντέρνα τεχνολογία.

Οι 12 εξατομικευμένες δημιουργίες από Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία και Ιταλία, θα βρεθούν στο πλευρό της αυθεντικής CB750 του 1969, η οποία αποτέλεσε σύμφωνα με την εταιρεία, την πρώτη μοτοσικλέτα μαζικής παραγωγής με 4κύλινδρο σε σειρά κινητήρα, την πρώτη με μπουτόν εκκίνησης και την πρώτη με δισκόφρενα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Πηγή: Honda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ