Ρεκόρ απόστασης από την Ducati Scrambler Desert Sled

Ρεκόρ απόστασης από την Ducati Scrambler Desert Sled

Ο 23χρονος Χένρι Κρου, διένυσε απόσταση πάνω από 88.000 χιλιόμετρα με τη μοτοσικλέτα και έγινε ο νεαρότερος αναβάτης που κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Χένρι Κρου, ένας 23χρονος αναβάτης, ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο τον γύρο του κόσμου με μια Ducati Scrambler Desert Sled. Αναχώρησε από το Λονδίνο στις 3 Απριλίου 2018 και επέστρεψε στις 19 του φετινού Απριλίου, έχοντας διανύσει συνολικά πάνω από 88.000 χιλιόμετρα. Έτσι, έγινε ο νεαρότερος οδηγός που σημείωσε κάτι τέτοιο.

Η μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε στο Bike Shed London 2019, εκεί όπου παρευρέθηκαν άλλα δύο οχήματα του Ιταλού κατασκευαστή, μία Ducati Scrambler 1100 και άλλη μία Ducati Scrambler Full Throttle, εξατομικευμένες.

Λίγο μετά το πέρας του ταξιδιού, ο Κρου τόνισε. «Η Scrambler Desert Sled ήταν ο ιδανικός σύντροφος και ικανός να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους τερέν ή συνθήκη. Ταξιδέψαμε μαζί για πάνω από 88.000 χιλιόμετρα, περνώντας από δρόμους σε μεγάλα υψόμετρα, όπου οι θερμοκρασίες έφταναν τους -7 βαθμούς, έως παραλίες, ερήμους, βουνά και ζούγκλες των 52 βαθμών», ανέφερε και κατέληξε.

«Η μοτοσικλέτα ήταν ισορροπημένη, επιτρέποντάς μου να οδηγώ άνετα στον αυτοκινητόδρομο και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αναπόφευκτα είχα μερικές πτώσεις, αλλά χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους της μοτοσικλέτας, μπορούσα να τη σηκώσω μόνος μου, δίχως να αντιμετωπίσω προβλήματα ή να υποστώ κάποιες ζημιές που θα με εμπόδιζαν να συνεχίσω».

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ