Νέα έκδοση BMW X1 με diesel κινητήρα 1.5

Νέα έκδοση BMW X1 με diesel κινητήρα 1.5

Από τον νέο πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων στην έκδοση sDrive 16d, πλαισιώνεται η γκάμα της BMW X1. Το όλο σύνολο συνεργάζεται με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης, αλλά και στις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Η εταιρεία δίνει κατανάλωση 4,1-4,8 l/100 km, με εκπομπές ρύπων 114g/km. Από εκεί […]

Από τον νέο πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων στην έκδοση sDrive 16d, πλαισιώνεται η γκάμα της BMW X1. Το όλο σύνολο συνεργάζεται με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης, αλλά και στις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Η εταιρεία δίνει κατανάλωση 4,1-4,8 l/100 km, με εκπομπές ρύπων 114g/km.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να αποκτήσει μια BMW X1 sDrive16d, μπορεί να το κάνει από 287 ευρώ τον μήνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πέντε χρόνια δωρεάν service και τέσσερα χρόνια ασφάλεια.

Επιπροσθέτως, το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο ανέρχεται στο 4,9%, η διάρκεια αποπληρωμής είναι 48 μήνες, ενώ περιλαμβάνεται και εγγυημένη αξία επαναγοράς οχήματος στη λήξη του προγράμματος.

Το συνολικό ποσό καταβολής είναι 45.471 ευρώ.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ