Ibiza και Arona με BeatsAudio sound

Ibiza και Arona με BeatsAudio sound

Δύο νεανικές εκδόσεις των Ibiza και Arona παρουσιάζει η Seat. Πρόκειται για τα Ibiza Beats και Arona Beats, με τα δύο μοντέλα να έχουν μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, καθώς και ένα σύστημα ήχου, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα να ακούει όπως αυτός θέλει, την αγαπημένη του μουσική. Αναφορικά με το πακέτο του […]

Δύο νεανικές εκδόσεις των Ibiza και Arona παρουσιάζει η Seat. Πρόκειται για τα Ibiza Beats και Arona Beats, με τα δύο μοντέλα να έχουν μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, καθώς και ένα σύστημα ήχου, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα να ακούει όπως αυτός θέλει, την αγαπημένη του μουσική.

Αναφορικά με το πακέτο του εξοπλισμού, περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay), προκειμένου να συνδέεται το smartphone αποτελεσματικά. Επίσης, τα δύο μοντέλα διαθέτουν και το νέο Seat Digital Cockpit, την οθόνη που προσαρμόζεται πλήρως από τον οδηγό μέσω του τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας.

Εν συνεχεία, τα Ibiza και Arona Beats διαθέτουν φώτα ημέρας LED, προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Και τα δύο μοντέλα έχουν το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Εντός καμπίνας, οι επιβάτες θα παρατηρήσουν τις νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες, αλλά και το ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο. Από εκεί και πέρα, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές, αλλά και οι λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου, είναι σε απόχρωση Eclipse Orange, όπως, άλλωστε, οι εξωτερικοί καθρέπτες και τα πλαίσια στους προβολείς ομίχλης.

Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona).

Αμφότερα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με ένα νέο χρώμα, το Magnetic Tech, που συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα σειρά των Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White.

Τέλος, το ηχοσύστημα BeatsAudio διαθέτει ενισχυτή 300 watts οκτώ καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος και επτά ηχεία: δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές θύρες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο φόρτωσης.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ