Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για την BMW i3

Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για την BMW i3

Με σκοπό την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, το BMW Group Hellas δημιούργησε δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν δικό τους ένα μοντέλο BMW i3, με 0% επιτόκιο. Τα προγράμματα είναι τα «eSelect 0%» και «eCover 0%», που προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Προσφέρουν ευελιξία στις επιλογές των πελατών, […]

Με σκοπό την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, το BMW Group Hellas δημιούργησε δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν δικό τους ένα μοντέλο BMW i3, με 0% επιτόκιο.

Τα προγράμματα είναι τα «eSelect 0%» και «eCover 0%», που προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Προσφέρουν ευελιξία στις επιλογές των πελατών, που μπορούν να αγοράσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ηλεκτροκίνητο όχημα, χωρίς επιτόκιο.

Η ενδεικτική λιανική τιμή για το BMW i3 BEV με φόρους, είναι τα €39.350, μέσω του πρώτου προγράμματος, με μηνιαία δόση από €229.

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα ισχύουν για όλες τις εκδόσεις μοντέλων BMW i3 (BMW i3 BEV / i3 s BEV & BMW i3 REx / i3 s REx).

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ