Στην Ελλάδα το νέο Fiat 500X

Στην Ελλάδα το νέο Fiat 500X

Το νέο μοντέλο της ιταλικής εταιρείας ξεκινά την πορεία του στην ελληνική αγορά, έχοντας ανανεωμένη εμφάνιση και νέους turbo κινητήρες.

Στην Ελλάδα έφτασε το νέο Fiat 500X, έχοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ανανεωμένη και τα νέα φωτιστικά σώματα Full-LED αποτελούν ένα από τα σήματα κατατεθέντα.

Οι εκδόσεις είναι δύο. Οι Urban και Cross, που συνδυάζονται με τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα οποία είναι τα Urban, City Cross και Cross. Η τελευταία, μάλιστα, διαθέτει στάνταρ πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι τα Traffic Sign Recognition, Speed Advisor, Lane Assist, Safety Distance Manager, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake.

Όσον αφορά στο σύνολο των εκδόσεων, στάνταρ είναι τα Traffic Sign Recognition, Speed Advisor και Lane Assist μεταξύ άλλων.

Από πλευράς κινητήρων, αυτοί της νέας γενιάς βενζίνης FireFly είναι 1.0L με 120 και 1,3 DCT με 150 ίππους. Υπάρχει επίσης ο 1,6άρης 110 ίππων και ο 1,6άρης diesel, ισχύος 120. Αναφορικά με το κιβώτιο, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με μηχανικό ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC (1,3 FireFly και 1,6 MTJ Diesel).

Όσον αφορά στο σύστημα συνδεσιμότητας, το Uconnect με οθόνη αφής HD επτά ιντσών, προσφέρει όλα όσα θέλει ο οδηγός, ενώ είναι συμβατό με τη λειτουργία mirror link, μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto.

Το νέο Fiat 500X βρίσκεται ήδη στις Εκθέσεις και είναι διαθέσιμο με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και δυνατότητα απόκτησης με επιτόκιο 2,9%.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ