Το νέο Fosus δίπλα σε μαχητικά F18

Το νέο Fosus δίπλα σε μαχητικά F18

Το «παρών» στην εκδήλωση Athens Flying Week 2018 έδωσε το νέο Ford Focus.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στις 22-23 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική βάση της Τανάγρας. Πρόκειται για το Athens Flying Week 2018, εκεί όπου λίγο μετά το λανσάρισμά του στο Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, το νέο Ford Focus συνόδευσε μαχητικά F18 αεροσκάφη και μερικά άλλα, επιδείξεων.

Περίπου 60 χιλιάδες θεατές παρευρέθηκαν στην Τανάγρα για να απολαύσουν το θέαμα και την εκδήλωση πιο συγκεκριμένα που διοργανώθηκε για έβδομη σερί χρονιά στη χώρα μας, με τη συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών των: Ελλάδας, Βελγίου, Ελβετίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Αμερικής, Ιταλίας και Πολωνίας.

Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, με μαχητικά όπως τα F-16, Mirage 2000 και F4 Phantom εκτέλεσαν θαυμάσιους ελιγμούς, ενώ την παράσταση έκλεψαν και τα ελικόπτερα Sikorski S-70 Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού.

Δίπλα στο νέο Focus, ήταν και το Ford Ranger, που μετέφερε τις δυνάμεις του στρατού και τους αλεξιπτωτιστές που μετείχαν στο σόου.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ