Αναβάθμιση για το Fiat Fiorino

Αναβάθμιση για το Fiat Fiorino

Από 9.810 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του μοντέλου, το οποίο εφοδιάζεται με νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-TEMP.

Η γκάμα του Fiat Fiorino αναβαθμίζεται και προσφέρει ένα πακέτο επιλογών, το οποίο θα βρει χρήσιμο κάθε επαγγελματίας. Αρχικά, οι οκτώ διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου, εφοδιάζονται πλέον με κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-TEMP. Διατίθεται ο 1.4 απόδοσης 77 ίππων, ο diesel 1,3 λίτρων, ισχύος 95 ίππων και ο diesel 1,3 λίτρων με απόδοση 80, που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Από εκεί και πέρα, το Fiorino διατίθεται και στην έκδοση CNG με κινητήρα 1,4 λίτρων, ισχύος 70 ίππων. Ο οδηγός μπορεί να κινηθεί με επιλογή του με αέριο ή βενζίνη, στοιχείο που του εξασφαλίζει οικονομία (λιγότερο από 4,5ευρώ/100χλμ.) και μεγάλη αυτονομία άνω των 900 χιλιομέτρων.

Ευελιξία και πρακτικότητα

Το μήκος του οχήματος είναι 3,9 μέτρα, παρέχοντάς του ευελιξία, ενώ οι μεταφορικές του δυνατότητες δυνατότητες (ωφέλιμος όγκος 2,1 – 2,5 m3 / ωφέλιμο βάρος 500 – 610 κιλά) είναι μεγάλες. Παράλληλα, είναι ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος χρήσεων, καθώς υπάρχει δυνατότητα επιλογής σταθερού διαχωριστικού ή πλέγματος με δυνατότητα αναδίπλωσης.

Προνόμια αγοράς

Οι εκδόσεις του Fiorino καλύπτονται με εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια πέντε χρόνων, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 9.810 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη την γκάμα του μοντέλου) και σε συνδυασμό με τη χρηματική έκπτωση, η Fiat προσφέρει και δυνατότητα απόκτησης με άτοκη χρηματοδότηση.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ