Στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» η Mini

Η εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας και τρίτη παγκοσμίως, το Electric Concept.

Στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» η Mini | to10.gr

Από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», εκεί όπου θα έχει το δικό της περίπτερο η Mini, η οποία παρουσιάζει μεταξύ άλλων το νέο τρίθυρο Mini, το νέο πεντάθυρο Mini, το Countryman, το Countryman Plug – In Hybrid, καθώς το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Electric Concept.

Το περίπτερο της εταιρείας είναι χωρισμένο σε ενότητες και στο Mini corner παρουσιάζονται το 3θυρο και 5θυρο Mini (με νέους συνδυασμούς κινητήρα – κιβωτίου, εκτεταμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, νέας σχεδίασης προβολείς και πίσω φώτα, πρόσθετες εξωτερικές αποχρώσεις και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας), αλλά και το Countryman. Στην ενότητα Electric Corner βρίσκεται το Electric Concept, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τρίτη παγκοσμίως, αλλά και το Countryman Plug-In Hybrid, που σηματοδοτούν τη νέα εποχή της κινητικότητας. Να σημειωθεί πως το Electric Concept, προαναγγέλλει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της φίρμας, που θα ακολουθήσει το 2019.

Από εκεί και πέρα, το «παρών» δίνει και το Cooper S E Countryman ALL4, που αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Mini.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν test drive, ενώ παράλληλα, παρουσιάζεται και η εφαρμογή Augmented Reality, που με τη χρήση της συσκευής Microsoft HoloLens επιτρέπει στους φίλους της μάρκας να προβάλουν εκείνη τη στιγμή αξεσουάρ Mini πάνω στα αυτοκίνητα.

Πηγή: Mini

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο