Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό

Ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού στο πλαίσιο του προγράμματος εργασιών αναβάθμισης των σηράγγων της περιμετρικής Πατρών.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σηράγγων της περιμετρικής Πατρών με εγκατάσταση φωτισμού τεχνολογίας LED, η Ολυμπία Οδός ενημερώνει για τις ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που λαμβάνουν χώρα.

Αναλυτικά

-Το βράδυ της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου (και της Τρίτης 13/11 εφόσον απαιτηθεί), από τις 21:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα. Θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό οδικό δίκτυο της Πάτρας, ενώ κλειστή θα παραμείνει η είσοδος του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η κυκλοορία προς την πρωτεύουσα, θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

-Το βράδυ της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου (και της Πέμπτης 15/11 εφόσον απαιτηθεί), από τις 21:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία προς τον Πύργο. Θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης, ενώ κλειστή θα παραμείνει η είσοδος του Κόμβου Πατρών Κ1 με κατεύθυνση προς τον Πύργο.

Η κυκλοφορία προς τον Πύργο θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην Περιμετρική Πατρών μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Πηγή: Ολυμπία Οδός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ