Η FCA Greece στην «Αυτοκίνηση 2018»

Η FCA Greece στην «Αυτοκίνηση 2018»

Στην «Αυτοκίνηση 2018» μετέχει η FCA Greece, με το κοινό να γνωρίζει την γκάμα των μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

Στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018», που ολοκληρώνεται στις 18 Νοεμβρίου μετέχει η FCA Greece, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την γκάμα επιβατικών μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

Fiat

Στην Έκθεση παρουσιάζεται το Fiat Panda σε δύο εκδόσεις. Το Panda City Cross συνδυάζει το off-road-look με την πρακτικότητα και την ευελιξία, ενώ το Panda CNG, που λειτουργεί με φυσικό αέριο, την οικονομία και τη χρηστικότητα. Από εκεί και πέρα, το Tipo είναι ένα ευρύχωρο, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένα μοντέλο, ενώ παρούσα είναι όλη η οικογένεια 500, με τα 500, 500L και το νέο 500Χ. Το πρώτο αποτελεί ένα χρηστικό μοντέλο πόλης, το δεύτερο προσφέρει πρακτικές λύσεις, ενώ το τρίτο, που ανήκει στην κατηγορία SUV, ξεχωρίζει για τα συστήματα τεχνολογίας και τους χώρους που διαθέτει.

Alfa Romeo

Την Giullieta πλαισιώνουν δύο μοντέλα της φίρμας και πρόκειται για τις Giulia και Stelvio. Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ισχύος 280 ίππων Giulia Veloce, που εφοδιάζεται με σύγχρονο σύστημα 4κίνησης και πολλές άλλες τεχνολογίες, ενώ η Stelvio, αποτελεί το γρηγορότερο SUV της κατηγορίας της, που συνδυάζει τη χρηστικότητα με την οδηγική αίσθηση.

Abarth

Στην Έκθεση παρευρίσκεται το νέο Abarth 595 Pista. Διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό και στον βασικό του εξοπλισμό έχει σύστημα εξαγωγής Record Monza Attivo και σύστημα πολυμέσων Uconnect 7 το οποίο συνδυάζεται με το Abarth Telemetry που μετρά και αναλύει τον τρόπο οδήγησης.

Πηγή: FCA Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ