Πολλές πανελλαδικές πρεμιέρες από τη Mercedes

Πολλές πανελλαδικές πρεμιέρες από τη Mercedes

Στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», η εταιρεία παρουσιάζει στο κοινό μια σειρά μοντέλων για την αυτοκίνηση του σήμερα και του αύριο.

Πολλές πανελλαδικές πρεμιέρες για τη Mercedes στην «Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018», καθώς η εταιρεία παρουσίασε την Α-Class sedan, που συμπληρώνει την πλήρη γκάμα της μάρκας στην κατηγορία των μικρομεσαίων.

Τα μοντέλα AMG είναι κι αυτά παρόντα, με τις Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé και Mercedes-AMG E 53 Coupé να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, ενώ δίπλα τους βρίσκεται και η CLS. Στην τρίτη γενιά που διανύει, στην έκδοση 350d 4MATIC Coupé με εξοπλισμό AMG Line, διακρίνεται σε διάφορους τομείς.

Από εκεί και πέρα, οι Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200 είναι κι αυτές εκεί, ενώ οι G-Class με την G500 και η GLC 250d SUV, δίνουν το στίγμα της φίρμας για τα εκτός δρόμου οχήματα.

Τέλος, η Smart έχει τη δική της παρουσία στην Έκθεση, με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo τέταρτης γενιάς, την ειδική έκδοση smart fortwo champagne, αλλά και το smart forfour στην έκδοση dark matter.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ