Audi on Tour

Audi on Tour

Για τρίτη αλλεπάλληλη χρονιά λαμβάνει χώρα η περιοδεία, με τους συμμετέχοντες φέτος να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα Q3 και Α1.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Audi on Tour, μια περιοδεία που εκκινεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα και αφού περάσει τέσσερα σημεία του λεκανοπεδίου και άλλες 12 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Δεκέμβριο.

Ο στόλος της εταιρείας για τον σκοπό αυτό, περιλαμβάνει και δύο νέα μοντέλα σε πρώτη παρουσίαση. Πρόκειται για τα Q3 και Α1. Το πρώτο, έχει εισέλθει στη δεύτερη γενιά του και είναι ένα SUV το οποίο παρέχει όλες τις σύγχρονες διευκολύνσεις, ενώ το δεύτερο διαθέτει σπορ χαρακτήρα και όμορφο σχεδιασμό.

Να σημειωθεί πως τα πρώτα μοντέλα αναμένονται στη χώρα μας το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου, η η Kosmocar-Audi «δανείστηκε» τα μοντέλα με γερμανικές πινακίδες ώστε να μετάσχουν στην περιοδεία. Σε αυτή, θα βρεθούν και τα νέα Q8, Α7 και Α6, καθώς και τρία μοντέλα επιδόσεων, που είναι τα RS3, SQ5 και R8.

Η εκκίνηση δίνεται στις 14 του μηνός και εν συνεχεία, έως τις 17, το Audi on Tour θα περάσει από τέσσερις εκθέσεις στην Αθήνα και μετά θα επισκεφτεί τις πόλεις των Χαλκίδας (19-11), Λάρισας (20-11) Κοζάνης (21-11), Καρδίτσας (22-11), με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 24 και παραμονή έως τις 25. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι Σέρρες στις 26, Ιωάννινα στις 28, Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου, Τρίπολη στις 3 Δεκεμβρίου, Πάτρα στις 4, Ρόδος στις 7 και ολοκληρώνεται στο Ηράκλειο στις 12 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ