Το Kona στην «Αυτοκίνηση 2018»

Το Kona στην «Αυτοκίνηση 2018»

Το νέο Kona από τη Hyundai, ανήκει στην κατηγορία B-SUV και παρουσιάζεται με στόχο να ικανοποιήσει τον οδηγό.

Το Kona παρουσιάζει η Hyundai, ένα όχημα που ανήκει στην κατηγορία B-SUV και με τη μοντέρνα του σχεδίαση, με διπλούς προβολείς LED, μπορεί και αναδεικνύεται. Με τη διχρωμία αμαξώματος-οροφής μαζί με τις 10 διαφορετικές εξωτερικές αποχρώσεις, προσφέρει 28 διαφορετικούς συνδυασμούς, με τις χρωματιστές ραφές στα καθίσματα και το τιμόνι, να μεταφέρουν το χρώμα και στο εσωτερικό, καθώς ακόμα και οι ζώνες ασφαλείας συνδυάζονται κι αυτές.

Το νέο Kona είναι ένα αυτοκίνητο SUV με 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Οι κινητήρες βενζίνης έχουν ισχύ από 120 έως 177 ίππους, ενώ υπάρχουν και τεχνολογίας diesel.

Το σύστημα head-up display βοηθά τον οδηγό να πληροφορείται για διάφορα στοιχεία, δίχως να παίρνει τα μάτια του από τον δρόμο, ενώ με το Display Audio, επιτρέπεται στους επιβαίνοντες να ασχοληθούν με τις κλήσεις, τα μηνύματα στο κινητό τους, το διαδίκτυο και πολλά άλλα. Ακόμα και να το φορτίσουν εν κινήσει.

Το ηχοσύστημα είναι από την Krell, που διαθέτει οκτώ ηχεία και ενισχυτή, ενώ αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης που έχει το αυτοκίνητο, είναι τα παρακάτω: Forward Collision Warning και Forward Collison-Avoidance Assist με Pedestrian Detection, Blind-Spot Collision Warning, Rear Cross-Traffic Collision Warning, Lane Keep Assist, Driver Attention Warning, Low Beam Assist-Static και High Beam Assist.

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ