Στο Top-20 των «Most Admired Companies 2018» η Mercedes-Benz Ελλάς

Στο Top-20 των «Most Admired Companies 2018» η Mercedes-Benz Ελλάς

Στον κλάδο του Εμπορίου κατετάγη πρώτη στη χώρα μας, ενώ ανέβηκε έξι θέσεις σε σχέση με το 2017 και βρέθηκε στη 10η θέση των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG, η Mercedes-Benz Ελλάς συμπεριλήφθηκε για τρίτη χρονιά στις 20 «Most Admired Companies», ενώ φέτος καταλαμβάνει τη 10η θέση σχετικά με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες.

Είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου στο Top-20 για τη χώρα μας, ενώ κατετάγη και πρώτη στον κλάδο του Εμπορίου.

Η αξιολόγηση έγινε από περισσότερα από 1.700 στελέχη των 315 επιχειρήσεων στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. ευρώ.

Η κατάρτιση της λίστας αφορά εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας και την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών.

Πηγή: Mercedes-Benz Ελλάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ