Νέο Hyundai i10

Νέο Hyundai i10

Σε τρεις εκδόσεις και οικονομικούς κινητήρες, το i10 προσφέρεται στο κοινό το οποίο θέλει να κινηθεί πρακτικά.

Το νέο Hyundai i10 παρουσιάζει η νοτιοκορεατική εταιρεία. Ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για την πόλη και είναι οικονομικό, συνδυάζοντας παράλληλα την πρακτικότητα. Παρέχει και την απαραίτητη ασφάλεια φυσικά, καθώς είναι ενισχυμένο κατά 30% από χάλυβα υπέρ-υψηλής αντοχής.

Ο σχεδιασμός του είναι ανανεωμένος και η μάσκα του χαρακτηρίζει πλέον όλα τα μοντέλα της φίρμας. Έχουν τοποθετηθεί νέα φώτα LED, ενώ πίσω, οι ανακλαστήρες στον προφυλακτήρα δημιουργούν μια πιο νεανική φιλοσοφία.

Οι ζάντες προσφέρονται στις 14 ίντσες, κατασκευασμένες από χάλυβα ή στις 15 από αλουμίνιο.

Εσωτερικά, το όχημα διαθέτει οθόνη αφής επτά ιντσών στάνταρ και προσφέρονται τέσσερις χρωματικές επενδύσεις (μαύρη, μπλε, μπεζ και κόκκινη).

Κινητήρες και εκδόσεις

Οι διαθέσιμοι είναι αυτός του 1,0 λίτρου ισχύος 66 ίππων και ο 1.200άρης των 87. Και οι δύο μπορούν να συνεργαστούν με αυτόματο κιβώτιο, πέραν του μηχανικού. Οι εκδόσεις είναι οι Active, Style Navi και Premium Navi και αναλυτικά παρακάτω, η κάθε μια προσφέρει τα εξής:

Active

Multimedia Radio/MP3/USB, Air-condition, Trip computer, 6 αερόσακοι, TPMS, ESP, ABS με Brake Assist, ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού με VSM, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, πίσω κανονικά ανοιγόμενα παράθυρα, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού σε ύψος, διαιρούμενα πίσω καθίσματα 60:40, ζάντες 14 ιντσών, εφεδρικός τροχός, UV κρύσταλλα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και συναγερμό με αναδιπλούμενο κλειδί, καθώς και προφυλακτήρες, καθρέπτες και λαβές στο χρώμα του αμαξώματος.

Style Navi

Επιπλέον της Active: Σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με 7ετή δωρεάν συνδρομή TomTom LIVE services, οθόνη αφής 7 ιντσών, Bluetooth, χειριστήρια ηχοσυστήματος και τηλεφώνου στο τιμόνι, αλεξήλια με ανοιγόμενο καθρέπτη, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, LED φώτα ημέρας, προβολείς ομίχλης.

Premium Navi

Επιπλέον της Style Navi: Αυτόματος κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, σκούρα πίσω κρύσταλλα, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, hill holder, φώτα έκτακτης πέδησης, μαύρα πλευρικά προστατευτικά θυρών, φώτα στροφής, LED φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες.

Άνεση και ασφάλεια

Αξίζει να τονιστεί πως το αυτοκίνητο προσφέρει στοιχεία όπως: αυτόματο κλιματισμό, σύστημα έξυπνης εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλιοροφή, ενώ αξίζει να τονιστεί πως στον στάνταρ εξοπλισμό το σύστημα πέδησης πλαισιώνεται από τέσσερα δισκόφρενα.

Προαιρετικά από εκεί και πέρα, διατίθεται το Front Collision Warning System και το Lane Departure Warning System, συστήματα που είναι χρήσιμα σε κάθε περίπτωση.

Χώροι

Μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες, που από τη μεριά τους μπορούν να καθίσουν στις θέσεις τους, έχοντας χώρο για τα κεφάλια και τα γόνατά τους. Πίσω, τα προσκέφαλα είναι ρυθμιζόμενα, ενώ ο χώρος φόρτωσης είναι μεγάλος, χάρη στα 252 λίτρα χωρητικότητας που εξασφαλίζει.

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ