Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 και Εγλυκάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 και Εγλυκάδας

Οι σήραγγες της περιμετρικής Πατρών αναβαθμίζονται με φωτισμό τεχνολογίας LED και η Ολυμπία Οδός ενημερώνει.

Προκειμένου να αναβαθμιστούν οι σήραγγες της περιμετρικής Πατρών με φωτισμό τεχνολογίας LED, η Ολυμπία Οδός ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τίθενται σε ισχύ.

Αναλυτικά

-Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 18 του μηνός, από τος 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία προς Πύργο, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών-Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος του Κόμβου Πατρών-Κ1 με κατεύθυνση προς Πύργο. Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία προς τον Πύργο θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην περιμετρική Πατρών μέσω της εισόδου προς Πύργο του κόμβου της Εγλυκάδας.

-Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 20 του μηνός, από τις 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της Πάτρας. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος του κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία προς την πρωτεύουσα θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

Πηγή: Ολυμπία Οδός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ