Νέα γκάμα Fiat Panda Van

Νέα γκάμα Fiat Panda Van

Διατίθεται με πλούσια γκάμα κινητήρων, καλύπτεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οι τιμές του ξεκινούν από 9.070 ευρώ.

Η νέα γκάμα Fiat Panda Van προσφέρει πολλές επιλογές για τον επαγγελματία, ο οποίος μπορεί να το κάνει δικό του μέσω προνομιακού επιτοκίου και χαμηλές τιμές.

Το Panda Van διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων. Η πρώτη αφορά τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1,2 λίτρων, ισχύος 69 ίππων. Από εκεί και πέρα, το μοντέλο διατίθεται και σε έκδοση φυσικού αερίου (CNG). Ο επαγγελματίας ευννοείται από την οικονομία, με τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, να πλαισιώνει το σύστημα κίνησης.

Όσοι επιθυμούν από εκεί και πέρα να κινηθούν σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van διατίθεται και με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Έχει χαμηλό βάρος, αυξημένο ύψος από το έδαφος και συμπαγείς διαστάσεις, με μικρούς προβόλους. Ο κινητήρας είναι βενζίνης Twinair 85 ίππων και μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες εδάφους και καιρικών συνθηκών.

Το μήκος του είναι 3,65 μέτρα, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης το ένα κυβικό μέτρο και το ωφέλιμο βάρος του είναι έως 510 κιλά. Το αυτοκίνητο είναι πρακτικό, καθώς ο χαρακτήρας του ενισχύεται από τις πέντε θύρες, καθώς και από τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες.

Το μοντέλο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια πέντε χρόνων και οι τιμές του ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van). Παράλληλα, η Fiat Professional, σε συνδυασμό με την έκπτωση, προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με προνομιακό επιτόκιο 2,9%.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ