Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW

Πολλές προτάσεις εξοπλισμού, πολλές επιλογές εξατομίκευσης και λανσάρισμα της νέας BMW X2 M35i στην αγορά μεταξύ άλλων, την άνοιξη του 2019.

Νέες προτάσεις στον βασικό εξοπλισμό, διάφορες επιλογές εξατομίκευσης και άλλα πολλά, μεταξύ άλλων το λανσάρισμα της νέας BMW X2 M35i στην αγορά, περιλαμβάνουν τα μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW. Τα μέτρα λαμβάνουν χώρα από την άνοιξη και παρακάτω αναφέρονται οι αλλαγές και οι προτάσεις στα μοντέλα.

BMW Σειρά 2 Coupe , BMW Σειρά 2 Cabrio, BMW Σειρά 3 Gran Turismo

Οι BMW Σειρά 2 Coupe και BMW Σειρά 2 Cabrio θα έχουν φρέσκιες πινελιές τα σκούρα πίσω φώτα, που θα ενταχθούν στον στάνταρ εξοπλισμό τον Μάρτιο. Η BMW M2 Competition από τη μεριά της θα τα διαθέτει κι αυτή, ενώ οι πελάτες που θα παραγγείλουν τις BMW Σειρά 2 Coupe και BMW Σειρά 2 Sport Line, μπορούν να επιλέξουν από τον προαιρετικό εξοπλισμό, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών.

Ζάντες 18 ιντσών ελαφρού κράματος αλουμινίου Μ σε σχέδιο διπλών ακτίνων, βαμμένες σε matt Cerium Grey και με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω, θα διατίθενται προαιρετικά για την BMW M240i Coupe. Οι εξωτερικές αποχρώσεις για τα 6κύλινδρα μοντέλα της BMW Σειράς 2 περιλαμβάνουν τώρα τη νέα Long Beach Blue metallic, ενώ τα αυτοκίνητα γίνονται πιο όμορφα με τις προαιρετικές λωρίδες εσωτερικού σε απαλό matt Carbon Fibre.

Οι εκδόσεις Sport Line και M Sport της BMW Σειράς 2 Coupe και BMW  Σειράς 2 Cabrio διατίθενται με μαύρο πλαίσιο μάσκας «νεφρού». Αναφορικά με το νέο στοιχείο προαιρετικού εξοπλισμού, είναι η δερμάτινη ταπετσαρία Dakota με αποκλειστική ραφή.

Για την BMW Σειράς 3 Gran Turismo, περιλαμβάνονται πίσω φώτα στον βασικό εξοπλισμό, ενώ τα μοντέλα με Προσαρμοζόμενους Προβολείς LED (Adaptive LED Headlights), έχουν κι αυτά μαύρα ένθετα στους προβολείς. Στο μοντέλο M Sport πλαισιώνονται από μια μάσκα BMW, διακοσμητικά απολήξεων και προαιρετικά εξωτερικά καλύμματα καθρεπτών σε High-gloss Black. Επίσης διατίθενται ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών Μ σε σχέδιο διπλών ακτίνων με φινίρισμα Jet Black και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω. Τέλος, υπάρχει διαθέσιμη και η εξωτερική απόχρωση Mineral White.

BMW Σειρά 4, BMW M 4 Coupe, BMW M 4 Cabrio

Η Σειρά θα αναδειχτεί από την απόχρωση Aventurine Red metallic (BMW Individual) και τη Frozen Dark Grey metallic (BMW Individual) για την BMW Σειράς 4 Gran Coupe. Για τις BMW Σειρά 4 Coupe και BMW Σειρά 4 Cabrio υπάρχει διαθέσιμη η Mediterranean Blue metallic, με τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού να περιλαμβάνει ζάντες 18 ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και διχρωμία Orbit Grey. Επίσης, διατίθενται ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών Μ με διχρωμία Jet Black και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω.

Εσωτερικά υπάρχει η απόχρωση Mocha για την προαιρετική, δερμάτινη ταπετσαρία Dakota στις εκδόσεις Sport Line, Luxury Line και M Sport και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού Carbon Fibre στον εξοπλισμό M Sport. Οι εκδόσεις M Sport και Sport Line θα εφοδιάζονται με πίσω φιμέ φώτα και πλαίσιο μάσκας σε High-gloss Black, στάνταρ.

Στις BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio, τα σκούρα πίσω φώτα κοσμούν την εμφάνιση των οχημάτων, ενώ η απόχρωση Individual Frozen Dark Blue θα προσφέρεται προαιρετικά από τον Μάρτιο. Η BMW M4 Coupe με πακέτο M Competition μπορεί να παραγγέλνεται με νέες, δίχρωμες δερμάτινες ταπετσαρίες, ενώ η δερμάτινη ταπετσαρία Merino της BMW Individual διατίθεται στους συνδυασμούς Sakhir Orange/Black και Silverstone/Black.

Νέα σειρά M Sport Individual για την BMW Σειρά 4

Σε αυτή την περίπτωση, στοιχεία Μ συνδυάζονται με τις προτάσεις BMW Individual. Η γκάμα εξοπλισμού περιλαμβάνει την απόχρωση Tanzanite Blue metallic της BMW Individual, ένα πακέτο M Aerodynamics, BMW Individual High-gloss Shadow Line, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών BMW Individual σε σχέδιο ακτίνων V, με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω και σπορ σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητό λόγο υποπολλαπλασιασμού. Τα πισωκίνητα μοντέλα αποκτούν ανάρτηση M Sport.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό, η δερμάτινη ταπετσαρία Merino (BMW Individual) σε απόχρωση Opal White, τα θερμαινόμενα καθίσματα, το δερμάτινο τιμόνι M, το πακέτο φωτισμού και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε BMW Individual Piano Finish Black. Οι BMW Σειρά 4 Coupe και BMW Σειρά 4 Gran Coupe αποκτούν επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα στον προαιρετικό εξοπλισμό να επιλέξουν εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες αλουμινίου, δερμάτινη ταπετσαρία και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού.

BMW Σειρά 5: BMW Individual Composition με στοιχεία M Sport

Στοιχεία M Sport θα διατίθενται για τις BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring από το Μάρτιο. Η γκάμα περιλαμβάνει αποχρώσεις BMW Individual σε Azurite Black metallic, Carbon Black metallic, Champagne Quartz metallic, Almandine Brown metallic ή Rhodonite Silver metallic, ζάντες αλουμινίου BMW Individual 20 ιντσών, δερμάτινη ταπετσαρία BMW Individual Merino σε Tartufo, Caramel ή Smoke White, καθίσματα comfort με ενεργό εξαερισμό, δερμάτινο ταμπλό BMW Individual, επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού BMW Individual.

Οι επιλογές για το εσωτερικό και το εξωτερικό, συνδυάζονται με ένα πακέτο M Aerodynamics, ανάρτηση M Sport, σύστημα πέδησης M Sport, δερμάτινο τιμόνι M, φωτιζόμενα μαρσπιέ M, ταπετσαρία BMW Individual High-gloss Shadow Line trim και μπάρες μάσκας σε High-gloss Black. Το πακέτο προσφέρει επίσης εμπρός προβολείς ομίχλης LED, χρωμιωμένα διακοσμητικά τραπεζοειδούς απόληξης εξαγωγής και προαιρετικό φωτισμό εσωτερικού.

Πλουσιότερη γκάμα αποχρώσεων και δερμάτινος εξοπλισμός για την BMW Σειρά 8 Coupe

Η γκάμα διαθέσιμων αποχρώσεων έχει επεκταθεί και συμπεριλαμβάνει τις προτάσεις της BMW Individual, Aventurine Red metallic και Tanzanite Blue metallic και τα φινιρίσματα Brilliant White metallic, Frozen Dark Brown metallic, Frozen Arctic Grey metallic, Frozen Cashmere Silver metallic, Frozen Dark Silver metallic, Frozen Brilliant White metallic και Pure Metal Silver metallic (BMW Individual).

Η πλήρως δερμάτινη ταπετσαρία Merino της BMW Individual παραγγέλνεται σε Ivory White και Cognac, καθώς και σε συνδυασμούς Fiona Red/Black, Tartufo/Black, Ivory White/Tartufo και Midnight Blue/Black. Νέα στοιχεία στη λίστα προαιρετικών επιλογών είναι οι ξύλινες διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού της BMW Individual σε Black Ash Silver Effect high-gloss.

Δερμάτινος εξοπλισμός και νέες εξωτερικές αποχρώσεις για την BMW X5

Το όχημα θα διατίθεται με τις αποχρώσεις Sophisto Grey Brilliant Effect metallic και Terra Brown metallic και τις προτάσεις BMW Individual, Ruby Black metallic, Pyrite Brown metallic, Ametrine metallic και Tanzanite Blue metallic. Αναφορικά με την εκτεταμένη δερμάτινη ταπετσαρία Merino, συνδυάζεται με τις Ivory White/Midnight Blue και η πλήρως δερμάτινη με τις Black, Ivory White, Tartufo, Coffee και Ivory White/Midnight Blue. Προαιρετικά από τον Απρίλιο θα διατίθενται οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού της BMW Individual σε ξύλο Fineline Black με αλουμινένια ένθετα.

Ξεκινούν οι πωλήσεις της BMW X2 M35i – Πολλά μοντέλα με φίλτρο σωματιδίων

Η BMW X2 M35i εφοδιάζεται με μια 2λιτρη μονάδα τεχνολογίας M TwinPower Turbo. Αποδίδει 306 ίππους με μέγιστη ροπή 450Nm και επιταχύνει έως τα 100 χ.α.ω. σε 5δλ. Το κιβώτιο είναι 8τάχυτο Steptronic Sport και συνεργάζεται με το σύστημα 4κίνησης BMW xDrive intelligent. Επίσης, διατίθεται σύστημα πέδησης M Sport και μηχανικό διαφορικό M Sport στον εμπρός άξονα. Το αυτοκίνητο λανσάρεται την άνοιξη.

Από εκεί και πέρα, οι BMW X1 xDrive 20i , BMW X2 xDrive 20i και BMW X1 xDrive 25i και πιο συγκεκριμένα οι περισσότερες εκδόσεις μοτέρ βενζίνης, θα εκπέμπουν ακόμα λιγότερους ρύπους, καθώς θα εφοδιάζονται με φίλτρο σωματιδίων βενζίνης που περιορίζει τις εκπομπές.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ