Χορηγός του EcoMobility Conference 2019 η Kosmocar-Volkswagen

Χορηγός του EcoMobility Conference 2019 η Kosmocar-Volkswagen

Στο συνέδριο συζητήθηκε το μέλλον της κινητικότητας, το οποίο η Ελλάδα οφείλει να ακολοθήσει ισότιμα.

Χορηγός του EcoMobility Conference 2019 ήταν η Kosmocar-Volkswagen. Επρόκειτο για το δεύτερο συνέδριο με θέμα τις εξελίξεις στη βιώσιμη μετακίνηση, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που παρουσιάζει η βιομηχανία. Διοργανωτής του συνεδρίου ήταν η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία – θυγατρική της Διεθνούς Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΙΑΕΕ.org) – σε συνεργασία με την οικονομική διεύθυνση του portal insider.gr.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαππείου και μέσω εκπροσώπων από τη βιομηχανία και θεσμικών παραγόντων, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις, οι προβληματισμοί, αλλά και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, ώστε να μετέχει ισότιμα στο μέλλον της βιώσιμης μετακίνησης.

Στην ομιλία του ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, τόνισε. «Η ηλεκτροκίνηση είναι περισσότερο κοντά μας από ό,τι νομίζουμε και θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε άμεσα προκειμένου να τεθεί το κατάλληλο νομοθετικό και οικονομικό πλαίσιο, ώστε η ηλεκτροκίνηση να υλοποιηθεί σωστά στη χώρα μας. Από την πλευρά των εταιρειών, της Volkswagen προεξάρχουσης, υπάρχουν πλέον προηγμένα ηλεκτρικά μοντέλα που τεχνολογικά μπορούν να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών. Παράλληλα, επειδή αναφερόμαστε σε μία τόσο οικεία όσο και διαφορετική φιλοσοφία μετακίνησης, είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της ενημέρωσης, ώστε να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, με σκοπό να δημιουργηθεί στους καταναλωτές μία νέα οπτική, μία νέα κουλτούρα που να αγκαλιάσει την ηλεκτροκίνηση».

Να σημειωθεί πως στο συνέδριο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, αλλά και εκείνα που τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο. «Παρόντα» ήταν τα ηλεκτρικά e-up!, e-Golf και το Polo TGI.

Πηγή: Kosmocar-Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ