Επιτυχημένη MotorWest 2019 στην Πάτρα

Επιτυχημένη MotorWest 2019 στην Πάτρα

Η «Motorwest 2019» πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Φεβρουαρίου 2019 στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Στάδιου στην Πάτρα και συγκέντρωσε πλήθος εκθετών και μεγάλη παρουσία κοινού.

Την έκθεση διοργάνωσαν από κοινού η ΦΙΛΜΠΑ, με την περιφερειακή εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι πύλες για τους επισκέπτες άνοιξαν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου με το κοινό να απολαμβάνει τα εκθέματα αλλά και να ενημερώνεται από τους εκθέτες για νέες τεχνολογίες, τάσεις και προϊόντα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια με την παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας Κώστα Σπαρτινού, του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφεριακής Ανάπτυξης Κώστα Καρπέτα, του εκδότη της «Π» Θεόδωρου Λουλούδη, του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Κυριάκου Καπετανάκη και του Γεράσιμου Φεσσιάν.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια ακολούθησε η Ημερίδα με τίτλο Οδική Ασφάλεια: ο ρόλος των υποδομών και των χρηστών όπου παρακολούθησαν εκτός των προαναφερθέντων, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο εκπρόσωπος του Passione Rossa–Ferrari Owners Club Πάολο Μελλισάνο, μαζί με πλήθος κόσμου. Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο Αστυνόμος Α της Διεύθυνσης Τροχαίας Πατρών Νιάρος Σπύρος, ο Προϊστάμενος του τμήματος συγκοινωνιακών έργων της ΠΔΕ για την Αχαΐα Παναγιώτης Φλωράτος, ο Asset & Design Manager της Ολυμπία Οδός Α.Ε. Γιώργος Πατεράκης, ο Γεράσιμος Φεσσιάν, ο Εκπαιδευτής νέων οδηγών Γρηγόρης Καραβαγγέλης, ο βραβευμένος ως «Πρόσωπο Χρονιάς 2018» Φώτης Θωμάς και εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών, όπως η ηλεκτροκίνηση, η νανοτεχνολογία με κεραμικές επιστρώσεις, τα νέα μοντέλα και τα σύγχρονα προϊόντα για την καλύτερη συντήρηση των οχημάτων κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πηγή: MotorWest

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ