Ετήσιο Συνέδριο Kosmocar After Sales 2019

Ετήσιο Συνέδριο Kosmocar After Sales 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο, στο οποίο μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε – για 10η συνεχή χρονιά – το ετήσιο συνέδριο After Sales της Kosmocar. Διήρκησε τρεις ημέρες και παρόντες ήταν το σύνολο των Εξουσιοδοτημένων  Συνεργατών Service των Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, που ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης.

Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, που είτε εφαρμόζονται ήδη στα μοντέλα του Ομίλου είτε θα εφαρμοστούν άμεσα. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη, με στόχο, η εμπειρία του να παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση, αλλά και οι αλλαγές που θα επιφέρει αυτή, με τα Volkswagen e-Golf και e-up!, το Audi e-tron, που αναμένεται τις προσεχείς εβδομάδες και το ηλεκτρικό Citigo της Skoda, που θα «εμφανιστεί» το φθινόπωρο, να αποδεικνύουν πως ο Όμιλος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Εν συνεχεία, ο τομέας «Συνδεσιμότητα» συζητήθηκε και αυτός, καθώς είναι πλέον αναγκαία η επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητό του, καθώς όλες οι πληροφορίες, οφείλουν να παρέχονται άμεσα και εύκολα, με το smartphone να παίζει κι αυτό τον δικό του ρόλο.

Να σημειωθεί πως οι εργασίες συντήρησης και τα αποτελέσματα αυτών, αποστέλλονται στον πελάτη, συνοδευόμενα από φωτογραφίες ή βίντεο, ενώ η εκτίμηση του κόστους εμφανίζεται είτε στον υπολογιστή είτε στο κινητό του πελάτη.

Τέλος, έμφαση δόθηκε και στην επικοινωνία με τους πελάτες. Ένας παράγοντας που είναι σημαντικός, ώστε να υπάρχει πληρέστερη κατανόηση των αναγκών του και μεγαλύτερη ικανοποίηση των προσδοκιών τους.

Πηγή: Kosmocar

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ