Διάκριση και βραβεία για το Luxury SUV DS 7 Crossback

Διάκριση και βραβεία για το Luxury SUV DS 7 Crossback

Πλήθος διακρίσεων για το μοντέλο της DS από καταξιωμένα ελληνικά έντυπα και από τους αναγνώστες.

Τις πρώτες διακρίσεις εξασφάλισε το Luxury SUV DS 7 Crossback και η αρχή έγινε από το περιοδικό «4 ΤΡΟΧΟΙ», αναφορικά με τα μοντέλα που ξεχώρισαν τους τελευταίους 12 μήνες. Τα υλικά που κοσμούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι λεπτομέρειες και η αίσθησή του, ήταν αρκετά προκειμένου να αποτελέσει την πρώτη επιλογή από τους συντάκτες του εντύπου στην κατηγορία Luxury SUV.

Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο διακρίθηκε και μέσω του περιοδικού «CAR AND DRIVER». Η συνταντική ομάδα κατέληξε στα 10 μοντέλα «Best in Class», αξιολογώντας το ως το καλύτερο Premium Αυτοκίνητο του 2019 (Best Premium Car).

Τέλος, το DS 7 Crossback διακρίθηκε και από τους αναγνώστες του περιοδικού «Auto Τρίτη». Στο πλαίσιο των βραβεύσεων Best Car 2019, ξεχώρισαν το Luxury SUV DS 7 Crossback ως το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς.

Ο κ. Δημήτρης Καββούρης από τη μεριά του, Chief Operating Officer της Citroen και της DS Automobiles στην Ελλάδα, τόνισε σχετικά με τις διακρίσεις που έλαβε το μοντέλο. «Ιδιαίτερα τιμητικές είναι και οι τρεις διακρίσεις για το μοντέλο της DS Automobiles, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι η δεύτερη γενιά των μοντέλων της μάρκας ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα, εισάγοντας τη γαλλική πολυτέλεια και το know-how στην αυτοκίνηση με νέα ιδιαίτερα εντυπωσιακά σύνολα. Οι εκδόσεις στις οποίες προσφέρεται το Luxury SUV DS 7 Crossback στην ελληνική αγορά, δίνουν πολύ μεγάλο εύρος επιλογών στον υποψήφιο αγοραστή, καλύπτοντας και με το παραπάνω κάθε ανάγκη και απαίτηση».

Πηγή: DS Automobiles

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ