Τιμές και εκδόσεις μοντέλων Audi

Τιμές και εκδόσεις μοντέλων Audi

Μειωμένες τιμές μοντέλων της Audi στη χώρα μας, ενώ τα A3, Q2 και Q3, εμπλουτίζονται με την έκδοση Business.

Σε μερικές ενέργειας που συμβάλλουν στην ευκολότερη και πιο προσιτή απόκτηση ενός μοντέλου Audi, προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία στη χώρα μας. Η αρχή γίνεται με το νέο Α1, με τον κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου, ισχύος 95 ίππων. Με το παραπάνω μοτέρ, το Audi A1 SB 25 TFSI με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 19.950 €.

Από εκεί και πέρα, μειωμένη τιμή ισχύει και για το Q2 1.0 TFSI με τον 1,0 λίτρου κινητήρα βενζίνης και το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η τιμή που διατίθεται το μοντέλο είναι τα 22.430 €, με το πακέτο εξοπλισμού Comfort να παρέχεται δίχως έξτρα χρέωση. Περιλαμβάνει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες.

Παράλληλα, η Audi παρουσιάζει τις εκδόσεις Business για τα A3, Q2 και Q3. Προορίζεται για στελέχη που μεταφέρονται και δικαιούνται εταιρικό αυτοκίνητο. Τα A3 Sportback Business 30 TDI και A3 Sport Sedan Business 30 TDI διατίθενται με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.430 € (λιανική τιμή προ φόρων 16.992 €). Το Q2 Business 30 TDI S tronic, με το αυτόματο κιβώτιο, διατίθεται στα 27.990 € (λιανική τιμή προ φόρων 19.993 €).

Τέλος, το νέο Q3, το οποίο βρίσκεται σε όλα τα σημεία του δικτύου της Audi στην Ελλάδα, διατίθεται κι αυτό στην έκδοση Business, με το Q3 Business 35 TDI S tronic να έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 37.590 € (λιανική τιμή προ φόρων 24.993 €).

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ