Skoda Team Greece 2019

Skoda Team Greece 2019

Η Kosmocar-Skoda παρουσιάζει τη Skoda Team Greece 2019, υποστηρίζοντας τρεις Έλληνες αθλητές, που πρωταγωνιστούν με τα επιτεύγματά τους.

Με το ποδήλατο είναι συνυφασμένη η πορεία της Skoda, καθώς η ιστορία της ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια, με την κατασκευή ενός διτρόχου. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, η Skoda Auto επέκτεινε τη 15ετή χορηγία του Γύρου της Γαλλίας έως το 2023.

Με αφορμή αυτή τη στενή σχέση με την ποδηλασία, η Kosmocar-Skoda, παρουσιάζει τη Skoda Team Greece 2019, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τρεις Έλληνες αθλητές που πρωταγωνιστούν σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Είναι οι:

 -Γαρέφης Χρήστος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τριάθλου στην ηλικιακή κατηγορία  60-64. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία του, ενώ επόμενος στόχος του είναι η νίκη στον μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου ΙRΟΝΜΑΝ Χαβάης το 2020, με παράλληλη κατάρριψη του ρεκόρ που αντέχει για περισσότερα από 12 χρόνια.

-Μπουλμέτη Τζένη, δις Πρωταθλήτρια Τριάθλου. Είναι έκτη στον κόσμο στην ηλικιακή κατηγορία 30-34 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IRONMAN Χαβάης, θέση που θα επιχειρήσει να βελτιώσει τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και μητέρα δύο παιδιών.

-Παπαγγελής Νίκος, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας πίστας και δρόμου para-cycling. Έχει σημειώσει σημαντικές πρωτιές, ενώ κατατάχθηκε έκτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Ολλανδία. Απώτερος στόχος του η πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.

Όλοι τους θα λάβουν μέρος σε δύο μεγάλους αγώνες στην Ελλάδα, στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino και στο Spetsathlon 2019. Ο πρώτος θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Αποτελεί τον πιο απαιτητικό αγώνα τριάθλου, αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ. τρέξιμο, χωρίς στάση ή ενδιάμεση διακοπή.

Το Spetsathlon θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, στις 10-11 Μαΐου 2019. Αποτελεί τον πιο δημοφιλή ελληνικό αγώνα τριάθλου και πραγματοποιείται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας πάνω από 1.000 συμμετέχοντες από όλα τα ηλικιακά γκρουπ.

Η Kosmocar-Skoda στηρίζει τους δύο παραπάνω αγώνες ως Official Car Partner με ένα στόλο από τα μοντέλα SUV της, που είναι τα Karoq (αναδείχτηκε «Αυτοκίνητο του 2019» στην Ελλάδα) και Kodiaq (πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του το 2018).

Πηγή: Kosmocar-Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ