H Ford μεγάλος χορηγός του XTERRA Greece Championship

H Ford μεγάλος χορηγός του XTERRA Greece Championship

Η Ford Motor Ελλάς ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο μεγάλος χορηγός του XTERRA Greece Championship και της TRIMORE Multisports TOUR.

Η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης της TRIMORE-XTERRA Greece που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου, με επίκεντρο την περιοχή της Βουλιαγμένης.

Στo πλαίσιo της διαφορετικής όσο και απαιτητικής αυτής αθλητικής διοργάνωσης, η Ford Motor Ελλάς προσέφερε την εμπειρία οδήγησης των προηγμένων μοντέλων της, παρέχοντας στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και σε επιλεγμένους αθλητές της κατηγορίας Elite/PRO, όλα τα απαραίτητα τετράτροχα «εφόδια», τόσο για τις μετακινήσεις τους, όσο και για τη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού τους, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το XTERRA Greece Off Road Triathlon Championship, το οποίο πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά στη χώρα μας, αλλά και για τέταρτη στην περιοχή της Βουλιαγμένης, ήταν μέρος του European και World Tour της XTERRA Planet, που δίνει την ευκαιρία στους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας του Off Road Τριάθλου μεγάλης απόστασης, να διεκδικήσουν τα slot πρόκρισης για τον τελικό στο Maui της Χαβάης, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του προσεχούς Οκτωβρίου.

Οι αποστάσεις και οι κατηγορίες του XTERRA Greece Off Road Triathlon Championship που ορίστηκαν βάσει κανονισμών, ήταν δύο:

-Full Distance: 1,5 km Κολύμπι – 30 km Ορεινή Ποδηλασία – 10 km Τρέξιμο στο Βουνό

-Sprint Distance: 0,75 km Κολύμπι – 15 km Ορεινή Ποδηλασία – 5 km Τρέξιμο στο Βουνό

Πάνω από 170 ξένοι αθλητές, μεταξύ των οποίων και 38 της κατηγορίας Elite/PRO έδωσαν το «παρών» στην εκκίνηση του αγώνα, ενώ πλήθος Ελλήνων τους πλαισίωσαν, δίνοντας στην όλη διοργάνωση ένα ξεχωριστό χρώμα και δυναμισμό.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, πλήθος αγωνισμάτων και εκδηλώσεων ψυχαγώγησαν το κοινό, μυώντας παράλληλα μικρούς και μεγάλους στα μυστικά του XTERRA Greece Off Road Triathlon Championship.

Πηγή: Ford Motor Ελλάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ