Στο Λε Μαν η παρουσίαση της νέας BMW 8 Series Coupe

Στο Λε Μαν η παρουσίαση της νέας BMW 8 Series Coupe

Παραμονές (15/06) του αγώνα του Λε Μαν, εκεί όπου η BMW επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2011 με την M8 GTE, θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας BMW 8 Series Coupe. Τον περίφημο 24ωρο αγώνα λοιπόν θεώρησαν ως το ιδανικό event οι Γερμανοί προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο τους μοντέλο παραγωγής, που αναπτύχθηκε […]

Παραμονές (15/06) του αγώνα του Λε Μαν, εκεί όπου η BMW επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2011 με την M8 GTE, θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας BMW 8 Series Coupe. Τον περίφημο 24ωρο αγώνα λοιπόν θεώρησαν ως το ιδανικό event οι Γερμανοί προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο τους μοντέλο παραγωγής, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το αγωνιστικό.

Στον αγώνα του Λε Μαν, που προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), ο Γερμανός κατασκευαστής θα μετέχει με δύο αυτοκίνητα. Ήδη το αγωνιστικό μοντέλο έχει «τρέξει» στις έξι ώρες του Σπα, αλλά και στο πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar, δείχνοντας τις δυνατότητές του, αλλά όπως είναι φυσικό, πολλά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα πέσουν επάνω στο αυτοκίνητο παραγωγής, τη νέα BMW 8 Series Coupe.

Τα συστήματα κίνησης και ανάρτησής του έχουν «δανειστεί» πολλά από τους αγώνες αυτοκινήτου και πολλή από την τεχνογνωσία αυτών, έχει περιέλθει στην M850i xDrive Coupe, η οποία από τη μεριά της προσφέρει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης χάρη στον νέο V8 κινητήρα, την έξυπνη τετρακίνηση, το μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα, το ενεργό σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα ανάρτησης με Active Roll Stabilization και τους 20 ιντσών τροχούς ελαφρού κράματος, υψηλών επιδόσεων.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ